DE FINESTE HÅRELASTIKKER – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
JUHUUUUUU SLUMBER PARTY

DE FINESTE HÅRELASTIKKER

Modtaget i gave.

Jeg har simpelthen fået til de fineste hårelastikker. Inden jeg kommer for godt igang, er dette indlæg hverken betalt og jeg har heller ikke modtaget hårelastikkerne med en forventning om at poste noget hverken på SoMe eller her på bloggen. Jeg har blot brugt min charme og hårelastikkerne har siddet fast på mit håndled lige siden. Godt, så er det ude af verden!

Mærket er Milledeux, som ikke bare er et brand som skaber accessories til børn og voksne. Milledeux kreere kunst ud af kvalitets materialer som man ikke tager fejl af. Jeg er vild med deres kreativitet og unikke sans små detaljer. Særligt er jeg ellevild med at de udgiver kollektioner til alle sæsoner. Jeg elsker at kunne matche hellige dage, særlige anledninger og outfits i accessories. Både til Kærlighedsvæsnet og mig selv. I øjeblikket kigger jeg på Ballerina sættet til Kærlighedsvæsnet. Behøver jeg sige, at Milledeux er genial som små gaver i pakkekalderen til jul? I øvrigt er jeg nød til at eje dette iPhone cover. Psssst de har også flotte accessories til jer med drengebørn!

Tilbage til hårelastikker. Jeg har haft en tildens til at mit håndled altid er fyldt af elastikker. Ikke de kønne slags. Men det er brugbart med et kæmpe garn, som ind imellem skal hurtigt op. Hvilket jeg tænker mange mødre kan nikke genkendende til. Mens mine smykker og særligt armbånd bliver gemt væk i skuffen, er mine accessories lidt mere praktiske. Hvilket også betyder, at jeg eeeeeelsker flotte hårelastikker særligt dem, som jeg kan matche mine outfits. Milledeux har lavet sæt af 4, naturligvis i forskellige farver. De er yderst fine på håndledet og fungere i øvrigt fremragende i håret. Se hele deres smukke udvalg af farver lige her.

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JUHUUUUUU SLUMBER PARTY