ÆRLIG TALT DE ER PISSE GRIMME – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
TRODSALDEREN OG MARMAR COPENHAGEN

ÆRLIG TALT DE ER PISSE GRIMME

Reklame.

Jeg har lovet dig, det sure med det søde på bloggen. Intet mindre og intet mere end ærlighed. Og ærlig talt de er pisse grimme. Altså mine fødder. Fodfetich er virkelig ikke mig, jeg findes et sted i den helt anden boldgade. Egentlig er jeg ret sikker på, at have været inde på dette enme før. Long story short: Fødder finder jeg ikke flatterende! Det betyder ikke, at jeg ikke plejer og behandler mine egne fødder. Eller gør nu ihvertfald. Mine fusser har ikke fået så meget kærlighed, som siden de dejlige damer fra Pudderdåserne, har lavet verdens bedste fodcreme. Alt i en fodcreme. Da jeg virkelig gerne vil undgå at vise billeder af mine egne fødder, så viser jeg nogle af deres test personer, hvor forskellen tydeligt fremgår. Det skal lige hurtigt nævnes, at disse personer har brugt Alt i en fodcreme i 14 dage, morgen og aften.

I øvrigt er billedet tyvstjålet fra pudderdåserne selv, og du kan finde et virkelig godt indlæg om at fjerne hård hud og revner på fødder og hæle lige her.

Summa summarum, Alt i en fodcreme er fantastisk og kan varmt anbefales!
Desuden vil jeg lige gøre opmærksom på, at dette indlæg er betegnet som reklame, fordi jeg har fået charmet mig til at teste cremen. Der er ikke været nogen forventninger om et indlæg eller aftaler. Min begejstring har fået mig til at taste løst!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TRODSALDEREN OG MARMAR COPENHAGEN