NYESTE KØB + 20% RABAT HOS MOODINGS – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
DEN DEJLIGSTE FERIE Ø

NYESTE KØB + 20% RABAT HOS MOODINGS

Det er ingen hemmelighed at jeg er lidt små pjattet med interiør shoppen Moodings. Faktisk gør jeg stort set alle mine køb til hjemmet via dem. Naturligvis af flere årsager. Jeg elsker deres udvalg og siden de har fået By Lassen har jeg ingen grund til at vælge andre interiør shops. Selvfølgelig på børnedelen, mener jeg de kan oppe sig lidt. Der mangler nogle af mine favorit interiør brands til børn, men til mit voksne hjem, er Moodings min favorit! Desuden elsker jeg deres kundeservice, den er vitterligt i top. De har fri fragt og svarer sat’me hurtigt på al verdens mærkværdige spørgsmål.

Mit nyeste køb er denne smukke bordlampe fra Menu. Jeg har vitterligt en forkærlighed for brandet. Det ganske særlige ved deres lamper er lysdæmper funktionen, som blindt gør hjemmet til en hyggelig aften oase. Jeg manglede en lampe på mit natbord, som i øvrigt også er købt hos Moodings ( dette ). Kærlighedsvæsnet sover stadig i min seng og for at have noget skænket lys i rummet uden det skulle være en børne-børne lampe, så denne lampe genial. Den er også rigtig pæn!

Fra på søndag til onsdag (2. september – 5. september) har Moodings udsalg. Der er simpelthen 20% at spare på hele webshoppen. Rabatten er fratrukket på siden, så der er ingen kode. Disse brands er dog ekskluderet: Oliver Furniture, Sebra, CC Børnemøbler, By Lassen, Muuto og Tekla. Hvis du allerede kigger med nu og vil have lidt PRE-sale på 20% så brug rabatoden VIP20 😉 Det var så lidt! <3

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN DEJLIGSTE FERIE Ø