MARIA NILA FAV – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
DU FORTJENER ET PUSTERUM!

MARIA NILA FAV

Igennem mit blogger-liv har jeg testet et hav af produkter og jeg elsker det! Elsker at prøve nye spændende brands og mærke virkningen på mit krop og sjæl. Løbene er jeg blevet præsenteret for Maria Nila af Impression pigerne. Et svensk hårplejebrand, som er 100% vegansk. Og jeg har ren faktisk kunne mærke forskellen på mit hår fra de perioder hvor jeg har testet det svensk hårplejebrand og perioderne hvor jeg ikke har. Mit hår er stort og kruset, krøllerne er ikke rigtige krøller men nærmere trolde-garn. Når jeg har brugt Maria Nila, er det nemmere at style og hermed holder stylingen også til til flere dage. Magisk! Særligt i den seneste varme tid, har mit garn manglet noget seriøst Maria Nila kærlighed og jeg har derfor købt et godt lager ind.

Faktisk fandt jeg nogle super gode rabatter på Beautycos, mellem 25 – 34%. Jeg  besluttede mig hurtigt for den normale størrelse overhoved ikke var nok til mit behov og har derfor kastet mig ud i the bigger the better 1000ml size! 338kr synes jeg er et skide godt køb! Jeg har valgt Repair versionen både i shampoo, balsam, og hårmaske, da mit hår er tørt, skadet og har brug for omsorg. Men alle deres serier er vitterligt fantastiske!!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DU FORTJENER ET PUSTERUM!