DU FORTJENER ET PUSTERUM! – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
GLIMT FRA CIFF KIDS

DU FORTJENER ET PUSTERUM!

fof3 fof2

Reklame for FOF.

Du fortjener et pusterum i hverdagens stress og jag! Hvis vi ikke passer på os selv, hvem gør så? Du ved at jeg er stor fortaler for selvforkælelse. Elsker tanken af at være den bedste udgave af mig selv. Vi smider makeup i fjæset, vi går til ansigtbehandlinger, får massager og forsøger konstant at være den bedste udgave af os selv. Nogle af os træner i fitness, mens andre ( mig ) mener 7 km på jernhesten er mere end nok. Vi er nogens mor eller far, vi er forældre. Vi er også nogens chef og kollega. Et udkast af de mange forskellige kasketter, som vi bærer i løbet af en dag. De mange forsøg på at gøre noget godt for os selv. Men glemmer du også sindroen, nærværet med dig selv og afbrækket fra hverdagen, uden at være nogens? Uden nogle forventninger. Bare gøre noget, som er virkelig godt for dig, din krop og din sjæl. Det gør jeg! Dé tanker har jeg, når jeg tænker tilbage på den fantastiske yoga-oplevelse med FOF.

Jeg har stadig svært ved at få armene ned over hele oplevelsen, som jeg var virkelig glad for blev fanget på video. I øvrigt kan du læse om min yoga-oplevelse og se klodsmajoren her på video. Det hele er nemlig blevet filmet!

Efterfølgende kommer frygten. Frygten for at se dum ud, være mega yoga-kikset. Det virker så fjollet. Undervisningen var virkelig fantastisk og for alle, selv på mit utrolig lave niveu. I øvrigt er udvalget kæmpe stort, der er både pilates, mindfulness, motion og dans. Endda også målrettet undervisning til gravide og kvinder under barsel. Kreative kurser, musik, mad, sprog og mange flere.

Hos FOF tilmelder man sig et forløb med undervisning en gang om ugen. De har også weekendworkshops eller hold i ferierne. Desuden på et prisleje hvor langt de fleste kan være med. 980kr for hele 12 gange, altså 980kr for 3 mdr’s yoga hver uge! Jeg kunne mærke på de andre, at de virkelig havde et stærkt og meningsfyldt fællesskab. De har jo delt oplevelsen over flere måneder. Jeg fik blod på tanden og lyst til at joine dem!! Faktisk overvejer jeg både yoga og pilates.

Skal du med? FOF har sæsonstart til efterårssæsonen, de har tider både morgen og aften. Bor du i København kan du se alle kurserne lige her. Bor du et andet sted, kan du se mere om FOF lige her.

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLIMT FRA CIFF KIDS