ET AFBRÆK I HVERDAGEN – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
SLUDRECHATOL

ET AFBRÆK I HVERDAGEN

fof1fof

Reklame for FOF.

I den sidste tid, har jeg flere gange været inde på den stressede hverdag. Livet som alenemor, som selvstændig, betyder også, at det kan være svært at finde tid til sig selv. Ganske naturligt er hverdagen fuld af skal-opgaver, men sammen med FOF gik det egentlig op for mig, hvor vigtigt det er at få disse små pusterum. At blive grounded og finde nyt overskud. Faktisk var jeg fuldstændig høj efter min yoga-oplevelse hos FOF. Blown away over sindsroen, overskuddet og den enorme JA-følelse som spredte sig i mit indre. Ikke bare på dagen, men hvordan dét gav ringe i vandet også dagene efter. Klogere, sundere og gladere. Et vaskeægte fantastisk afbræk fra hverdagen! Det var ærligt talt udover alle forventninger, langt mere end jeg havde forventet da jeg sagde ja til samarbejdet med FOF. Egentlig ville jeg jo “bare” udfordre mig selv, mine træningsevner og se om yoga var my thing til et naturlig afbræk.

Tidligere har jeg rynket på næsen over FOF og aftenskoler generalt. Jeg kunne ikke have taget mere fejl! FOF er så meget mere, bedre og sejere end hvad jeg i min vildeste fantasi havde forestillet mig. Undervisningen og oplevelsen er ubeskrivelig god, endda taget i betragtning af, at jeg er en smule klodset og bestemt ikke en rutineret yoga-kind-of-woman.  Undervisningen var for alle, på alle niveauer. Selv mit! Det var ikke svært, faktisk overhovedet ikke svært. Det havde jeg ellers forventet. Frygten for at stå som dén eneste der snublede over hendes fødder og ikke så super yoga-sej ud.

Hvis du er nysgerrig på hvordan en klodsmajor ( som jeg ) klarer en yogaundervisning, så se videoen her:

Iøvrigt var min underviser virkelig indtagende i hendes form, hun fik alle med på holdet og hun medvirkede til den største succesoplevelse ever! Jeg har tidligere forsøgt mig på yoga, ærligtalt har jeg aldrig været så ON FIRE som denne gang! Nanna ( underviseren ) tog forbehold for mine delte mavemuskler og min bækkenløsning. Jeg følte mig virkelig velkommen og i trygge hænder. Så fedt!

Hos FOF tilmelder man sig et forløb med undervisning en gang om ugen. De har også weekendworkshops eller hold i ferierne. Desuden på et prisleje hvor langt de fleste kan være med. 980kr for hele 12 gange, altså 980kr for 3 mdr’s yoga hver uge! Jeg kunne mærke på de andre, at de virkelig havde et stærkt og meningsfyldt fællesskab. De har jo delt oplevelsen over flere måneder. Jeg fik lyst til at joine dem!!

Skal du med? FOF har sæsonstart til efterårssæsonen, de har tider både morgen og aften. Bor du i København kan du se alle kurserne lige her. Bor du et andet sted, kan du se mere om FOF lige her.

above-copenhagen-lookbook-released12

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SLUDRECHATOL