SLUDRECHATOL – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
DET FINESTE LEGEKØKKEN

SLUDRECHATOL

Jeg har et sludrechatol i huset, en 2 årige sludrechatol hvor snakketøjet aldrig stopper. Hun er alt andet end kedelig og mens guldkornene flyver ud af munden på det sødeste pigebarn i byen, er det svært at holde masken. Ærligtalt, jeg er den lykkelig indenhaver af en vaskeægte komiker. Hvor i al verden har hun det fra? Det må guderne vide, men alderen er dæmme herlig.

Hvis du følger med på instagram, får du nogle bider af mit underholdende sludrechatol og som et ægte blogger-barn forstår hun sig også på at posere og charme sig igennem alt. Når det er sagt, skal jeg selvfølgelig ikke male et rosenrødt billede af at være alenemor til en 2 årige mus, for ligeså charmende hun kan være, ligeså meget er hun i selvstændig alderen. Den ændrede navn fra trodsalderen, må dog indrømme at det ofte virker meget som trods end noget andet. Men selvstændig bliver hun da ihvertfald!  Selvom jeg havde en forestilling om jeg ihvertfald aldrig ville bestikke mit barn, eller for den sags skyld rykke mit “nej” til et “Okay”, så må jeg må erkende at mit barn altså tuller rundt i badesandaler og har gjort det mindst i 2 uger nu.

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET FINESTE LEGEKØKKEN