OVERKOGTE HJERNECELLER – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
SKAL DU TIL BRYLLUP? FÅ SMUK HUD PÅ INGEN TID!

OVERKOGTE HJERNECELLER

I de her dage, hvor solen steger og varmen koger er det nærmest som om hjernen bare ikke fungere. Virkelig. Mens de fleste af os føler os som svin i en kakkelovn, er alle ventilator er fuldkommende udsolgt i storbyen. For ikke at tale om småbørnsfamilier, der ikke får søvn. Småbørn, hedebølge og søvn går bare ikke hånd i hånd. Ugens dage er blevet tilbragt på kontoret og vi har fået en pisse skøn praktikant. Hun er satme sød! Efter 2 ugers ferie, er der vitterligt meget at følge op på. Den konstante jeg-er-bagud følelse kører på højtryk i øjeblikket. Kampen mod deadlines og modeugen, passer overhoved ikke overens med de overkogte hjerneceller og manglende hjerneaktivitet. Shit! Jeg har lavet de første 5.000 fejl på de sidste dage. Jeg har talt forkert et hav af gangen, kaldt bekendte ansigter de forkerte navne og snakket vulapyk hele ugen. I øvrigt har jeg gået rundt uden den store makeup, afslapningstøj og stylet garn. For hvem gider dog sætte ens garn og smide makeup i fjæset, når man alligevel ligner en trold efter få timer? Blame it on the weather 😉

 Well mens min hjerne er helt brændt sammen, har kærlighedsvæsnet overrasket mig helt vildt! Hun startede vuggestue efter 2 ugers ferie og uden problemer med afleveringerne. Say what! Jeg forventede bestemt en diva-reaktion med flitsbue og gråd, da jeg skulle sige farvel den første dag. Jeg havde direkte ondt i maven hele morgen. Mod forventning, kyssede pigebarnet bare farvel og vinkede sødt. Jeg er en virkelig glad mor!

Konklusion; Overkogte hjerneceller eller ej, vi har det pisse godt!

above-copenhagen-lookbook-released12

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKAL DU TIL BRYLLUP? FÅ SMUK HUD PÅ INGEN TID!