VI ER STUKKET AF – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
MINDRE CHOK TILSTAND

VI ER STUKKET AF

Reklame.

Vi er stukket af. Stukket af fra Storbyen. Fra en varm lejlighed uden altan. Fra hverdagen. Bare et øjeblik, for at nyde familie og hinanden i form af en lækker tur på landet. Vi er taget op til mine forældre. En forstad til en forstad. Helt deroppe hvor stilheden er hverdagskost, hvor hele dag i haven er en mulighed og hvor fuglene synger os i søvn. I øvrigt synes jeg bestemt det er pragtfuldt at holde ferie sammen med mine forældre. Der er noget om, at man kommer “hjem” igen når man får børn. Det har jeg i den grad gjort! Elsker det!

De har forbedret. Forbedret meget på vores ankomst. Alle de lækre lege-ting fra Kærlighedsvæsnet’s 2 årige fødselsdag, er stillet pænt op i haven. Klar til at lege med. Du kan tro det fine bænksæt med parastol fra Woodlii bliver brugt meget. Desuden er det på 41% udsalg lige her. Gynge-bænken er ligeså fra mærket, Woodlii. Så fin! Rutsjebanen fra Little Tikes er det første hun hopper på om morgen og gyngehesten er ligeledes et stort hit. Hvem har brug for ferie til udlandet, store hoteller og flyveturen, når man har bedsteforældre som hendes?

Planen om at rejse syd på i år ændrede sig i løbet af foråret. Det passer mig egentlig ganske udemærket, da E&A er i udvikling som jeg har enormt svært ved at slippe helt. Der er ingen tvivl om at den store vide verden er fantastisk, at rejse er at leve. Men at rejse med et lille barn på 2 år, tør jeg alligevel ikke helt springe ud i alene, sket ikke med hendes medicin, nyrebækkenbetændelser etc. Selvom jeg er sikker på at det kan lad sig gøre. Kærlighedsvæsnet er ikke så gammel, vi skal nok opleve verden sammen. Lige nu er det fantastisk bare at være i Danmark <3

 

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINDRE CHOK TILSTAND