SMUKKE FYLDIGE LÆBER – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
VIOLINSTEN & DATE NIGHT

SMUKKE FYLDIGE LÆBER

Reklame.

Smukke fyldige læber, er noget de fleste af os kvinder drømmer om! Idag tipper jeg om en anderledes læbeserum. de_CURE no lip5 indenholder med hyaluronsyre som binder fugten i læberne og giver en synlig forskel på blot 10 min. Faktisk vil jeg nærmere sige, den fulde effekt kan ses efter 10 min. Den er faktisk fuldstændig crazy godt og befinder sig fast i min håndtaske!

Jeg har altid været en smule tilbageholdende med lip plumpers, fordi jeg igennem flere år har været glad for restylane i læberne. Jeg har nydt effekten af restylanen og i øvrigt har jeg ikke været vild med den prikkende ubehagelige varme følelse, som mange lip plumpers kan give. de_CURE no lip5 er anderledes, da den får læberne til at føles fugtige og dejlige, ikke den stikkende følelse. Men egentlig “bare” som en balsam på læberne.  Udover det, giver de_CURE no lip5 et flot resultat når jeg ønsker det.

Et ekstra tip; de_CURE no lip5 vil give en vedvarende større effekt på læberne ved jævnligt brug.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIOLINSTEN & DATE NIGHT