VIOLINSTEN & DATE NIGHT – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
HVAD ER DIN FAVORIT?

VIOLINSTEN & DATE NIGHT

Reklame / Inviteret.

Forrige uge var jeg inviteret til Gallapremiere på Violinisten i Grand teateret. Og hvor tager man ellers hen på en date night? Naturligvis i biografen. Der var pyntet så fint op med rød løber og de medvirkende skuespillere var også til stede. Der blev både budt på lækre drinks i form af gintonics og lækre rodfrugtschips fra Kettle. Yaaaas 😉 Et super fint og stilet arrangement i en af de mest charmerende biografer jeg kender!

I det følgende kan du læse lidt om filmens plot og hvad jeg synes om den!
Filmen “Violinisten” skildrer en spændende og fangende historie om en passioneret kvinde der spiller violin på højt professionelt plan. Kvinden kommer på en tour til Danmark ud for en forfærdelig ulykke. En ulykke der skader hendes hånd for livet. hvilket får hendes karriere som respekteret og anerkendt violinist til at smuldre. Hun står i sit livs krise, da alt det hun var den bedste til – kan hun nu ikke. Hun har svært ved at tackle det “almindelige” familieliv og livet som lærer på musikakademiet. Et ønske om at blive en stor international dirigent og gå ind i musikkens verden vokser og vokser. Hun står splittet mellem de to verdener – ønsket om at bruge 110% af tiden på musik og rejse rundt på tour, og det stille liv hjemme med sin mand og søn. Midt i sit livs krise indleder hun en affære med en elev fra musikakademiet. En ung fyr der på samme vis er stærkt passioneret når det kommer til den klassiske musik. Han har i størstedelen af sit liv, haft lige præcis hende som et forbillede når det kommer til musikken og er derfor meget betaget af hende. Hendes mand og søn gør en stor indsats for, at hun skal finde sig tilpas i det trygge familieliv, men dette splintres, da eleven fra musikakademiet røber deres affære.

I det store hele, en spændende film der handler om de svære valg i livet når man er stærk passioneret og har svært ved den ordinære tilværelse. En smuk film både på billedesiden, men især når det kommer til lyd og den smukke klassiske musik der dominerer hele filmen igennem.

En super skøn aften!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVAD ER DIN FAVORIT?