HVAD ER DIN FAVORIT? – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
AT SKIDE SMÅ GRØNNE GRISE

HVAD ER DIN FAVORIT?

Reklame.

Ofte er der altid én enkel eller to øjneskygger, som jeg ikke bruger i en palette af farver. Jeg har mine favoritter mens andre forbliver ubrugte. Det er altså ikke kun ærgerligt men spild af makeup. Jeg kan gemme halv brugte paletter i årevis, hvor efter de bare bliver smidt ud! Kan du nikke genkende til det?

Derfor er jeg blevet super glad for The Body Shop’s langtidsholdbare øjneskygger. Med en palette som kan samles udfra ens favoritter. Naturligvis på kryds og tværs af de 30 lækre farver, som alle er vegansk, fri for mineralske olier og fri for petrolatum. Det eneste spørgsmål er, hvad er din favorit?

Endnu en ting, som jeg elsker ved The Body Shop er at de går super meget op i dyrevelfærd! Ingen af deres produkter bliver testet på dyr, hvilket er en hjertesag hvor de fantastiske mennesker bag! Som dyre-elskende kvinde, er det noget som virkelig tiltaler mig!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AT SKIDE SMÅ GRØNNE GRISE