AT SKIDE SMÅ GRØNNE GRISE – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
FARVEL TIL RYNKER

AT SKIDE SMÅ GRØNNE GRISE

Shit, hun kan selv cykle! Burde jeg være nervøs?
Gang på gang bliver jeg overrasket over min lille pige, er blevet så stor! Alt for stor faktisk! Jeg havde troet at jeg ville være en mor med is i maven. Den her seje afslappede mor, som nemt kunne lad mit barn agere rundt i den store verden. Men det er jeg i virkeligheden på ingen måde. Jeg er pylret! Selvom jeg har svært ved at indrømme det, er jeg i virkeligheden nok på mange punkter præcis som min egen mor.

Forleden dag hentede jeg Kærlighedsvæsnet med hendes puky cykel på armen. Hun elsker den! Her hjemme suser hun rundt på den lille sag. Hurtigt. Det skal lige nævnes, at der står en cykel magen til hendes egen nede ved vuggestuen. Hverdag nævner hun, at hun gerne vil cykle på den hjem, så det skulle vi da prøve! Hun nød naturligvis turen, mens jeg var ved at skide små grønne grise. Der er altså mange biler her på Nørrebro!! I øvrigt er jeg IKKE vild med tanken om at hun overhoved skal lærer at cykle på vejen, for hvad skal jeg stille op den dag hun kan cykle uden mig? Uh, altså alle de bekymringer!!! Det er meget muligt, at jeg lyder enormt fjollet men jeg er virkelig ikke vild med andre mennesker i trafikken og mit barn uden mig. Jeg er fra en lille bitte by, hvor alt er slukket og lukket efter kl.18. Det er sikkert for børn at cykle på vejen. Altså det er ikke København. Jeg har ikke så meget is i maven!

Dog må jeg indrømme, at hun cyklede lidt over halvvejs hvorefter hun nægtede at bevæge sig længere. Det var sådan ca. efter vi havde sagt hej til alle tissemyrerne på vejen 😉 Det er meget muligt, at vi forsøger os med endnu en tur snart!

above-copenhagen-lookbook-released12

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FARVEL TIL RYNKER