A LITTLE APARTMENT TOUR – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
JUHUUUUU E&A LAUNCH

A LITTLE APARTMENT TOUR

Reklame for Faber Danmark.

Det er efterhånden noget tid siden, at jeg har givet jer a little apartment tour. Der er sket så meget i vores lille oase i den sidste tid og naturligvis skal jeg stoppe med at være så kostbar og dele ud af vores hjem. Det er ingen hemmelighed at jeg elsker indretning, at skabe dét som er fundamentet for vores liv. Vores hjem. Det sted, som siger en helveds masse om os. Mig. Trods Kærlighedsvæsnet fylder en del og har stor indflydelse på mine indretnings valg, så kan hun i bund og grund ikke bestemme så meget endnu 😉 Mor’s regler er lov!

Vores hjem er fyldt med kærlighed og proppet med børnesikkerhed i alle det’s former. Vinduerne kan ikke åbnes helt, alle stikkontrakterne er fyldt ud med hvide dutter, gardinerne fra Faber har de bedste børnesikringer og voksdug på spisebordet. Konklusion: Et yderst børnesikkert hjem! Det er ikke længe siden at jeg delte vores nye flotte gardiner. De har vitterligt gjort et kæmpe forskel i vores liv. Lejligheden er ikke længere en sauna og vi kan ren faktisk se fjernsyn i løbet af dagstimerne uden solens stråler reflektere i skærmen. Og så er jeg stor fan af at Faber er det mest børnesikrevalg, da de opfylder alle krav. Mor med stort M, mit barns sikkerhed kommer naturligvis i første række! Som en ekstra bonus, kan jeg nu gå med numsen bar uden at menneskerne på den anden side kan se min flotte mor-krop! Hvorfor har jeg dog ikke fået gardiner noget før?! De er fantastiske!! Kærlighedsvæsnet’s værelse har ligeledes fået smukke gardiner. Jeg kan ikke få armene ned. Synes de er med til at skabe det sødeste værelse i lejligheden. So pretty!

For mig er det vigtigt, at vores hjem ikke skriger barn. Naturligvis skal der være masser plads til udfoldelser i børnehøjde, men det betyder ikke at skrigende farver er et must. I min optik, kan man nemt skabe et børnevenligt voksen hjem og selvfølgelig tilføje sarte farve. Børneværelset er naturligvis i børnehøjde i alt dets pragt. I entreen hænger der dyre-billeder mens hendes NoFred bænk pynter så fint ved siden af is-spejlet. I stuen hænger hendes birthday poster, fantastiske bObles og NoFred bord, 2 stole og en enkel stol fra skønne Moulin Roty. Alt i nedtonede farver. Naturligvis har hun farvestrålene legetøj, som er gemt væk i By Lassen’s frame’s under fjernsynet og ved siden af sofaen i kurve fra Rice. Personligt, nyder jeg at det hele kan gemmes væk når hun ikke leger med det. Blank indrømmer jeg, at det er mit behov og ikke mit barns. Jeg dur ikke til kaos og rod omkring mig.

Vores store monstera plante er blevet omplantet i en stor krukke, som nu pynter på gulvet i spisestuen. Den betyder noget særligt for mig! Jeg købte den flotte plante, dagen efter Kærlighedsvæsnet’s far flyttede ud. Jeg har aldrig haft grønne fingre, faktisk har jeg dræbt alle planter jeg nogensinde har købt. Før denne monstera. Jeg var fast besluttet på at nu skulle jeg være en plante-person. Den er nem. Virkelig. Den har stået i spisestuens vindue og fået vand 1 gang om ugen, den er vokset sig stor og smuk. Alt i mens jeg har været igennem min yderst omtalte shitstorm, er planten er blevet passet og plejet, endda fået gødning i ny og næ. Så stolt!

Som afslutning, vil jeg vende tilbage til Faber og de flotteste gardiner. Vores samarbejde, er ét af dem som jeg har været aller gladest for. Det har jeg nævnt ét par gange eller mere. Men jeg er virkelig vild med gardinerne både på de søde børneværelse og i vores stue. Der er et hav af tekstur, farver og muligheder. Alt i den bedste kvalitet og fuldkommen børnesikret. Snoren åbner sig ved en vægt af 6kg, således at barnet aldrig kan kvæles. I øvrigt er jeg pjattet med at gardinerne bliver produceret på fabrikken i Odense. Der er masser inspiration at hente på Faber’s instagram her og facebook her.

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JUHUUUUU E&A LAUNCH