JUHUUUUU E&A LAUNCH – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
MOR KULØR OG SNYDERI

JUHUUUUU E&A LAUNCH

Vi havde den vildeste dag i torsdag. E&A launch!
I 6 timer havde vi åbent hus, hvor i alt 100 dejlige mennesker var med til at gøre dagen ganske særlig! Ærligtalt kunne jeg sket ikke får armene ned over alt den kærlighed! Jeg var rørt til tårer over den kæmpe opbakning af min nye PR baby!! I en skøn blandning af tætte veninder, bekendte og samarbejdspartnere, endte dagen med at gå udover alle forventninger. Tusinde tak til alle jer <3

Naturligvis en særlig tak til Rosebox for de smukkeste blomster og ballonvæg, Banana Cph for vegansk is og Little miracles for de virkelig skønne iste. Naturligvis var vores goodiebags proppet af flere lækkerier, læs her.

Hvis du er nysgerrig, kan du se flere billeder fra dagen her.

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MOR KULØR OG SNYDERI