MOR KULØR OG SNYDERI – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
#MÆND EN LORT FOR EN LORT

MOR KULØR OG SNYDERI

Reklame.

Ærligtalt er jeg pisse misundelig på dem som har tiden til at slikke sol og arbejde hårdt på deres yderst smukke kulør! Jeg kan ikke forstå hvordan de har tiden til det, men misundelig er jeg. Mor kulør og snyderi – Lad os være ærlige, den bleg-hvide dansker kulør er alt andet end flatterende som sommeren. St.Tropez redder mig! Forklaring: Jeg er mor og selvstændig, at arbejde for farve på kroppen er en by i Rusland! Never gunna happen! Lykkeligt havde jeg lovet mig selv, at i år skulle jeg slæbe mit 2 årige barn med på stranden eller i byens haver. Men hvilken 2 årige, synes det er underholdende i mere end 10 min? Mit barn har simpelthen for meget krudt i hendes lille popo.

Tanken om at andre bør have solbriller på, for at kigge på mig, har strejfet mig et par gange. Derfor er jeg ekstra glad for St.Tropez, som gentagende gange bidrager med lidt lækkert på min krop. Man ser bare dejligere ud med lidt ekstra sommerglød ik? Faktisk bruger jeg St.Tropez hvergang jeg kommer ud af badet. Typisk bruger jeg Gradual tan, men hvis jeg har brug for lidt ekstra er det lidt an på hvor lang tid jeg har. Denne mousse er fantastisk, især fordi den kan blive på og et ekstra bad ikke er nødvendigt. Mens denne mousse giver et fantastisk hurtigt resultat mod bleghed, men kræver en time + et ekstra bad. Igen, det kommer lidt an på hvad jeg skal. En aften ude med pigerne eller særlige lejligheder vælger jeg Express bronzing, i hverdagen Gradual tan eller Purity body mousse udfra hvor bleg jeg er blevet. Jeg synes altid at farven fra St. Tropez er fantastisk, uden at være for meget! Den ser ganske naturlig og lækker ud. I øvrigt er det virkelig nemt ikke at lave selvbruner-holidays. Jeg bruger en påføringshandske fra samme mærke!

 

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#MÆND EN LORT FOR EN LORT