GOODIEBAGS E&A LAUNCH – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
HAR MAN ET BLOGGER-BARN NÅR...

GOODIEBAGS E&A LAUNCH

Egentlig deler jeg ikke ud af goodiebags ofte, hvorfor ved jeg vitterligt ikke. Set udefra, må det da egentlig være meget spændende at få et kig ned i hvad poserne gemmer på. Så idag deler jeg indenholdet af vores goodiebags til Elephants and ants launch igår.

Vores launch var en fest uden lige! Vi havde intet mindre end 100 dejlige mennesker forbi i løbet af dagen. Banana Cph uddelte lækre vegansk og sukkerfrie is, som var en kæmpe succes for både store og små! Måske skulle vi holde tam tam noget oftere 😉
above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAR MAN ET BLOGGER-BARN NÅR...