HAR MAN ET BLOGGER-BARN NÅR… – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
DEN BEDSTE SPONTANE BESLUTNING!

HAR MAN ET BLOGGER-BARN NÅR…

Har man et blogger-barn når hun selv beder om, at forevige hendes nye outfit? Det var akkurat dét som skete i morges. Jeg er stolt! Mit 2 årige barn, som jeg i øvrigt diskutere outfits med hver morgen, er så glad for hendes nyeste look fra MarMar Copenhagen. Vi havde ingen diskussion i morges! Yaaaaas! Hun rocker MarMar bluse, shorts og leggings.

Kærlighedsvæsnet har været en del af min blog siden hun var i min mave. Hun er hovedpersonen i lange romaner om graviditet, babybump, hendes udvikling og indrømmer gerne at hun er omdrejningspunktet af min verden. Ét menneske som er over alle aldre, hende! Hendes outfits er blevet delt siden hun var få dage gammel. Der er delte meninger om hvor vidt man bør dele sit barn på de sociale medier og blogs. But really.. Verdens nemmeste er at gemme sig bag en skærm og pege fingre af andre mennesker valg i livet. Jeg deler min datter og så er den ikke længere. Heldigvis driver jeg ikke en diskussionsklub 😉

above-copenhagen-lookbook-released12

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN BEDSTE SPONTANE BESLUTNING!