DEN BEDSTE SPONTANE BESLUTNING! – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
BARNETS SIKKERHED OG NYE GARDINER

DEN BEDSTE SPONTANE BESLUTNING!

Lørdag eftermiddag, Kærlighedsvæsnet er hos sin far og jeg har en date med en super skøn veninde. Maiken og jeg skal ud og spise romantisk, drikke lækre cocktails og bare nyde en væskeægte ladies night. Jeg kunne ikke helt slippe tanken om, at vi vitterligt var de eneste som ikke skulle se the queen i parken. The struggle – you know! Jeg var sikker på alt var fuldkommen udsolgt, for en sikkerhedsskyld dobbelttjekkede jeg. VUPPTI 2 billetter var frigivet. Dejlige Maiken og jeg er på lige gamle, destiny’s child og Beyonce er en del af vores ungdom. Jeg havde deres første cd på bånd! Well get the point?

Den bedste spontane beslutning.. Like ever! Maiken og jeg fik købt billetterne i en rivende fart, blot 1 time før dørene åbnede. Lad os nu indrømme, at pladserne var ikke til at råbe hurra for. MEN vi kunne stråle, drikke shorts og vrikke med numsen til gamle sange. Vi var så glade! Den bedste før-fest nogensinde! Beyonce udgav Lemonade i samme periode som min personlige shitstorm rasede. I get you girl! Jeg føler virkelig the power of the female spirit sange fuldt ud, hvilket jeg ikke er i tvivl om alle omkring os i Parken var klar over. Faktisk er jeg også sikker på alle som følger med på facebook eller instagram , var fuldstændig klar over det. Jeg elsker når musikken har vrede, dybe og power. Egentlig er jeg ikke et bittert eller vredt menneske, på ingen måde, men i musikken kommer den sårede del nok mere til sin ret.

Aften blev naturligvis afsluttet på det bedste sted i bylivet. Arch!

above-copenhagen-lookbook-released12

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BARNETS SIKKERHED OG NYE GARDINER