PURPLE BALAYAGE OG VANEDYR – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
VINO WEDNESDAY

PURPLE BALAYAGE OG VANEDYR

“Skal vi lave purple?”
“Du bestemmer skat”
En samtale imellem Michael Avenue og jeg kl.09.00 i morges

Jeg er et vanedyr! Ofte har jeg så meget brug for at være i kontrol at jeg glemmer at overlade styringen til andre mere kompetence væsner. Lyder det bekendt? Det skal du ihvertfald ikke være ked af, for så er vi to!

Overlad magten til din frisør. Det er frist step i at give slip på kontrolen. Vores garn er ofte en del af vores idenditet. Det er vores varemærke, for mig er mit garn vigtigere end makeup i fjæset. Heldigvis har jeg får charmet mig ind på Københavns bedste frisør. Michael Avenue. Ærligtalt, overlader jeg ikke mit hår til nogen andre! Han er vitterlig den bedste og elsker hans kreative væsen. Dog altid med kunden for øjet, han vurdere hvad passer til ansigt form, øjne og look. Mit kæmpe garn ville f.eks være en katastrofe som kort. Jeg er også ret klassisk, hvor han gentagende gange har kreeret i form af en møg lækker balayage. Nu har jeg jo besluttet mig for at være en vildbasse, min single-mom-style. And now with i a purple balayage 😉 Se, vildbasse! LOVE IT! For en god ordens skyld får du lige et billede af mit garn før:

Michael holder til hos Dennis Knudsen Privat, på Studestræde 57 i indre by. Det er virkelig centralt og kunne ikke blive nemmere i forhold til mit kontor. I love it! Stedet er lækkert og det er jeg jo nød til at vise dig:

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VINO WEDNESDAY