JANTELOVEN OG KROPSIDEALERNE – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
PURPLE BALAYAGE OG VANEDYR

JANTELOVEN OG KROPSIDEALERNE

Igennem min graviditet omtalte jeg mig selv som en flodhest. Jeg havde virkelig svært ved at finde mig selv til rette i at maven voksede på hurtigt. Men set tilbage, handlede det mest af alt mere om mit valg af partner og min usikkerhed mit forhold end det handlede om flodheste-følelsen. Jeg befandt mig i en situation hvor jeg ærligtalt ikke vidste hvem jeg selv var. Mine smagsløg ændrede sig, jeg græd over reklame film, kastede op i spandevis og kunne ikke passe mit tøj – ligesom alle andre gravide kvinder. Desværre, var jeg også sammen med en mand som på ingen måde synes gravide kvinder er smukke. Med eller uden hans eget barn, så tændte han ikke på mig. Tværtimod var det direkte modsat, han foragtede synet af mig. Sætninger som “Jeg tænder ikke på tykke maver og hænge bryster” påvirkede mig vanvittigt meget! Når jeg ser tilbage på billeder af mig selv, før og under graviditeten synes jeg han var tosset. Mens jeg nu kan se hans issues blev mine, så lagde i bestemt ørerne til min frustrationer omkring min krop. Det har siddet i mig længe, men har givet slip og hold kæft hvor er det befriende!  Jeg har fundet mig selv igen, fundet ro i hans mundgylle og nu er det på tide at være lægge kortene på bordet.

Ammestop og vægttab. Der er mange forskellige meninger om hvornår vi kvinder taber babyfedtet. For mig har jeg tabt mig en del efter jeg stoppede med at amme. Det virker som om at amningen betød min krop holdte fast i fedtdepoterne og har givet slip på dem nu. Min krop vil naturligvis for altid være ændret. Mine bryster ser anderledes ud, numsen hænger en smule mere og huden på maven langt mere slasket. Det er okay! Mere end okay, for min krop har skabt et barn. Den har lavet mælk til min datter i næsten 2 år. Min krop er fantastisk! Så fuck janteloven og kropsidealerne. Jeg er mor! Vi ser ud som vi gør og græsset er ikke grønnere på den anden side. Det bedste jeg har gjort for mig selv er vitterligt at give slip!

I øvrigt har jeg lige fået monster sexy purple balayage. Læs her.

above-copenhagen-lookbook-released12

2 kommentarer

  • Så sandt så sandt. Nogle glemmer hvorfor man ser ud som man gør efter 1 eller 2 graviditeter. Nogle gange når jeg er ked af maven der bare ikke vil på plads så kigger jeg på mine to drenge og vil ikke bytte dem for en flad mave… (altså med undtagelse når mindste manden siger at jeg er gravid)…
    /Annette

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Haha hvor er du skøn <3 Det er så rigtigt! Øjeblikket hvor man kigger på den slaskede hud der engang var en forholdvis stram mave og over på sit barn, ville man jo ikke bytte!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PURPLE BALAYAGE OG VANEDYR