BARNETS SIKKERHED OG NYE GARDINER – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
JANTELOVEN OG KROPSIDEALERNE

BARNETS SIKKERHED OG NYE GARDINER

Reklame for Faber.

Barnets sikkerhed kommer i første række. Altid. Det handler blot om et øjebliks uopmærksomhed, før uheldet kan være ude og det utænkelige skulle ske. Min pædagogiske indgangsvinket i et spind af mit moderlige pylre hjerter indrømmer blankt at jeg er en løvemor med stort M eller er jeg i virkeligheden mor-fornuftig? Jeg tager absolut ingen chancer når det kommer til sikkerheden for mit barn. Mit hjem er fyldt med børnesikringer. Vinduerne kan ikke åbnes helt, alle stikkontakter er fyldt ud med hvide dytter, ovnen umulig at åbne for et par børnehænder og køleskabet ligeså. Dét er vigtigt for mig, at i hverdagen kan lave mad, vasketøj og ordne opgaverne uden at skulle være 100% i fokus på mit barn. Det er et must, ekstra særligt når man er alenemor! At jeg kan slappe af og give slip på bekymringen i mit eget hjem. Hvilket ligeledes har været en høj prioritet i min indretning af hjemmet og da jeg for et øjeblik siden skulle vælge gardiner til Kærlighedsvæsnet’s værelse og stuen. Vi alle har hørt de mest forfærdigelige historier og lad mig gentager: Barnets sikkerhed kommer i første række. Altid. Hvilket er én af de mange ting, som jeg elsker ved Faber. De har barnet i fokus!

Nemt, børnevenligt og dansk fabrik i Odense. Det er simpelthen SÅ skønt og alt godt i én pakke!
3 vigtige punkter som jeg lige vil nævne, inden jeg går videre:
– Korte og sikre snore, som åbner ved en vægt af 5 kg så barnet aldrig kan kvæles.
– Et hav af farver, stoffer, mønstre, struktur, gimicks og muligheder.
– Skræddersyet gardiner. Altså os med tusse-gamle karnapper og skæve lejligheder kan faktisk få dét præcis som vi ønsker!

I samarbejde med Faber, har de søde mennesker været forbi at måle op. Hvilket en ikke-handy-women som jeg virkelig værdsætter. Det skal være nemt, ligetil og elsker at andre bruger deres kompetencer hvor mine på ingen måde ikke er! Det sværeste ved processen er faktisk at vælge ud hvilket gardin, stof og tekstur og farve jeg ønskede mig. Ærligtalt, det er nærmest kun fantasien som sætter grænser og min fantasi er ubeslutsom! Alt for mange lækre muligheder, som i øvrigt giver vidt forskellige udtryk.

På Kærlighedsvæsnet’s værelse valgte jeg en skønneste soft-rosa farve i duette og jeg elsker den! Duette er en plissegardinløsning med en isolerende luftlomme mellem lagene, det vil sige den er også super god for vores varmeforbrug om vinteren og lækkert køligt om sommeren. Vi bor i én af de gamle københavner hvor varmen forsvinder ud af vinduerne om vinteren og sommeren er det utrolig varmt. I øvrigt er snoren med pumpe, det vil sige den aldrig bliver længere da der sidder en lille maskine inden i som pumper den op og ned udfra behovet. Naturligvis åbner den ved en vægt af 5 kg så barnet aldrig kan kvæles. Smart! Det er selvfølgelig et mørklægnings gardin, så aften sommer solen ikke forvirre pigebarnet. Hendes lysegrå fine værelse med detaljerne af i sarte farver, betyder at den soft-rosa farve er fuldstændig som skabt til hendes værelse. This mom is happy!

Et før billede, hvor man virkelig kan se hvor meget gardiner faktisk gør i udtrykket af hele rummet.

I vores stue som nærmest er omdrejningspunktet i vores hverdag, har vi en tusse-gammel karnap med en bænk som ligesom ejendommen blev bygget i 1906. Super charmenerne og én af de ting som jeg faldt pladask for i sin tid. Det er virkelig svært at finde gardiner som passer perfekt ind i den minimalistiske indretningsstil som jeg har, på samme tid som skal gå igen i det gamle 1906 udtryk som lejligheden jo trods alt har. For dét ikke er nok, så er vinduerne halvskæve og ikke passende til standart mål. De er altså en udfordring. Jeg har længe ønsket mig gardiner i karnappen. Der er eddike varmt om sommeren, da solen står direkte og bager ind. Det er dejligt, at kunne skærme lidt af. I øvrigt bor vi ud til en af storbyens centrale veje og de fremmede mennesker på den anden side har set min bare popo ét par gange eller 10. Det er hermed slut! Privatlivet længe leve 😉

Før:


Efter: 
Under:

Jeg har valgt de klassiske rullegardiner i stuen med den fineste struktur, som går super godt i spind med 1906 uden at skrige for tydeligt og stadig matcher ind i min minimalistiske skandinaviske stil. Gardinerne er super solafskærmning og det er første sommer at jeg ren faktisk kan se tv midt på dagen! I øvrigt er stuen kølig og lækker at komme hjem til – what’s not to love?! Detaljerne er jeg særlig vild med. Guld snorene! En farve som ses i mine lamper, naturligvis åbner snorerne ved 5 Kgs vægt. Således at jeg med ro i maven, kan lave aftensmad mens Kærlighedsvæsnet leger i stuen. Hun må ikke være på bænken alene, det ved hun. Dog er hun en lille tumling i selvstændigalderen og jeg tager ingen chancer.

Alt i alt kan jeg ikke få armene ned over resultaterne. Synes det er SÅ flot og virkelig brugbart, Faber har gjort en forskel i vores hverdag og jeg er dybt taknemmelig for at have fået lov til at samarbejde med dem!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JANTELOVEN OG KROPSIDEALERNE