VINO WEDNESDAY – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
HVAD SKER DER?

VINO WEDNESDAY

Måske burde vino Wednesday i virkeligheden være en tradition? Og ja, alle mødre kan måske forstå vigtigheden af vin. Også om onsdagen. Jeg nød mine frie arme igår i det bedste selskab af min blog-familie, Bloggers Delight. De forstår sig på at forkæle både krop og sjæl, vi var på det nye in sted, Basso. SÅ lækkert! Vi fik en intet mindre end 13 eller 18 retters menu. Faktisk stoppede jeg med at tælle i takt med vinen kom på bordet. Vildt IKKE-blogger-sej, jeg fik sørme heller ikke skudt nogle billeder udover ovenstående af maden eller resten af aften. Hvilket får mig til at tvivle på om jeg overhoved ER blogger? Ganskevist har jeg en lille blog, deler ud af al verdens mundgylle og sejresdanse, men det er vidst også bare det!

Èn anden men vigtig ting, er skønheden ved min side. Mig og min tinderbaby, #dansdetud musen, sej fordragsholder eller bare Alexandra. Kært barn har mange navne. Om ikke andet drikker skønheden ikke, hvilket betyder jeg har frie tøjler og hun passer på mig. Really, what’s not to love?!

Måske er jeg blogger alligevel? I mit hastværk med Kærlighedsvæsnet om morgen, fik jeg glemt alle mine smykker. Struggle! Det dur altså bare ikke, når man skal ud og kridte træskoene. Forpustet, løb jeg forbi min kæreste venindes ny åbnede butik; Haniel jewelry på Gothersgade 27. Hvor jeg fik charmet mig til at låne den mest outstanding smukke ring. På ét tidspunkt er jeg simpelthen nød til at købe den til mig selv – jeg dør over hvor flot den er!

Ondt i garnet. Det har jeg godt nok idag!
Til gengæld er det hele yderst godt planlagt, da jeg i forvejen havde taget en arbejde-hjemme-dag fra kontoret 😉

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVAD SKER DER?