FIS OG BALLADE – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
DIG, MIG OG VI TO

FIS OG BALLADE

Inden jeg går for godt i gang med dagens indlæg, vil jeg lige nævne at min kære mor synes jeg bander lidt for meget på bloggen. Jeg synes nu det understreger mine pointer yderst tilfredsstillingene.. Såååh på forhånd undskyld mor! Jeg er opdraget til at snakke pænt, spise ordentligt og have styr på mit shit. Get the point? En smule rebel er der vel over os alle 😉

I de her dage er jeg pisse glad i låget! Ved ikke om det er sommerkuller eller alle de ting forgår omkring mig. Men glad er jeg altså! Tavlheden, tungen lige i munden og opgaver som vælter ind, det er min drivkraft og elsker det selvstændige liv i alle dets aspekter. Det som halter ind imellem er bloggen her, jeg ved at jeg kan gøre det bedre men timerne i døgnet er begrænset. Til jer som forventer indlæg hverdag: undskyld. Jeg forsøger mit bedste! Jeg har på min blog-liste at lave nogle flere indlæg i kategorien #mænd, du kan læse eller genlæse de sidste her. Inden ideerne fylder hovedet, så lad mig hurtigt nævne at jeg stadig er single og ikke har nogen form for intention om at finde en babydaddy i nærmeste fremtid. I øjeblikket nyder jeg at kærlighedsvæsnet er blevet nemmere og jeg har fået hver anden lørdag til fis og ballade. Just saying!

I sidste uge lovede jeg er, at jeg ville dele outfits indlæg. Så her er mit outfit idag. Lange bukser og den skønneste skjorte fra Inwear. I øvrigt er skjorten på 30% udsalg lige her.

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIG, MIG OG VI TO