DIG, MIG OG VI TO – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
SVEDIGT SVIN

DIG, MIG OG VI TO

Kan du huske hende her? Simone Tajmer. Min veninde. Hun kræver egentlig ikke den store intro, hvis du har fuldt med før jeg blev mor med stor M. Men det betyder ikke, at hun ikke dukker op igen og igen. Så dig, mig og vi to, er en meget god formulering på dét at blive mor og langsomt finde tilbage til dig selv. Under min barsel og faktisk ind til fornyeligt var jeg egentlig meget isoleret. Naturligvis med et kæmpe og yderst fantastisk ansvar, og ville ikke vælge anderledes hvis jeg kunne. Men det betyder også at mit netværk, mine veninder og mit vilde singleliv ikke er blevet plejet. De to første er selvfølgelig vigtigst. Men jeg har ikke liiiige haft muligheden for en hurtig kaffe, en aften i biografen eller en forlænget blogger-weekend i sydens varme. Mit liv har stadig ændret sig 180 grader, jeg har altid en bagkant og er bestemt ikke blevet hurtigere på tasterne ( er virkelig dårlig til at svare på beskeder ). Desuden har jeg jordens lækreste lille pige, som jeg forguder. Alligevel er det nu virkelig fantastisk, at have armene fri, spise frokost og se de mennesker som jeg holder så meget af.

Forleden dag var Simone forbi kontoret. Og hold nu op hvor var det dejligt at se hende. Altid så positiv og elskværdig. Hun har i øvrigt lige fået sin nye og mega flotte blog, se her. Anyway det var dæmle skønt at tilbringe kvalitetstid, som jeg er ret sikker på du kan fornemme på billederne <3

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SVEDIGT SVIN