SVEDIGT SVIN – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
GLADE FORÆLDRE GIVER GLADE BØRN

SVEDIGT SVIN

Op på jernhesten, fuld fart fremad og aflevere frøken modsat i vuggestuen ( pusten og stønnen fremkommer), op på jernhesten igen, træde løs med fusserne og et stk svedigt svin ankommer på kontoret. BUM! Nogenlunde hver morgen i en ultra kort version! Nå men i er flere som efterspørger outfits indlæg, nu er jeg jo pænt pjattede med jer ( heldigvis ) så dem skal i da naturligvis ikke snydes for. Trods jeg selv mener, at de da fremkommer i ny og næ, virker det tilsyndeladende på nogle af jer som om de er forsvundet. Well.. Let me be honest: Jeg har tøj på. Hverdag. Jeg har ikke ændret mig, selv om sætningen “gå med røven bar’” i øjeblikket lyder ekstremt tiltalende. Ved nærmere eftertanke er min stil måske blevet lidt mindre all-black, Kærlighedsvæsnet har påvirket mine farve valg i den mere lyse retning.

Elephants and Ants fylder ekstremt meget i min hverdag. Dét kan du efterhånden ikke være i tvivl om. Det betyder også at de make-up frie dag, som jeg har nydt godt af da jeg arbejdede hjemmefra, er over and done. Godt, dårligt? Well, jeg synes faktisk vældig godt om at have noget i fjæset hverdag. Det gør bare noget ved humøret 😉 Desuden har jeg været forbi COS, som egentlig er en butik jeg er temmelig glad for. The bigger the better. Skjorten købte jeg for blot en uge siden. Jeg elsker det oversize afslappede look, maskulint med et twist af femininitet. Det kommer især i udtryk igennem bukserne, som er fra sidste års kollektion fra vila. Det gør dem ikke mindre cute. Mine yderst behagelige og afslappede sko er fra ALDO, en lille bekendelse er at det faktisk er 2 par af den samme slags sko jeg har købt i år. Det første par er slidt op! Det siger lidt om hvor nice det faktisk er på fusserne.

Så var det dagens OUTFIT OF THE DAY indlæg. Det gjorder jeg da meget godt ik?
– Og JA jeg klappede mig selv på skulderen 😉

Kys kys

 

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLADE FORÆLDRE GIVER GLADE BØRN