MOR-LOGIK – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
ZOOLOGISKE HAVE, ANSIGTSMALING OG EN MEGET GLAD SOMMERFUGL

MOR-LOGIK

elephantsandants-1 elephantsandants-2

Mor-logik: Når daginstitutionen er lukket, så er det dælme helligdag! Nogle af os arbejder nu alligevel, som selvstændig er det svært at holde sig væk. Mest af alt er passionen drivkraften som fik mig op på jernhesten idag. Mens Kærlighedsvæsnet er i zoologisk have med hendes far, hygger jeg mig med snuden helt nede i computeren.

Mens jeg har liiiige lidt tid inden mit næste møde, så du skulle da lige se min smukke nye bluse fra COS. Den er jo så fin! Jeg er faktisk ikke så sort i mine looks længere, Kærlighedsvæsnet har fået farver ind i mit liv. Yaaaas! I øvrigt rocker jeg også min nye og overdrevet smukke halskæde fra Ziva jewelry, det er smykkedesignerens 8th Anniversary coin.

Nu må jeg nok hellere komme tilbage på min pind og være bosslady :*

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ZOOLOGISKE HAVE, ANSIGTSMALING OG EN MEGET GLAD SOMMERFUGL