ZOOLOGISKE HAVE, ANSIGTSMALING OG EN MEGET GLAD SOMMERFUGL – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
BIG NEWS!!! LYKKEN ER...

ZOOLOGISKE HAVE, ANSIGTSMALING OG EN MEGET GLAD SOMMERFUGL

img_9910img_9915

I lørdags slog vi et smut forbi Zoologisk have. Vi var langt fra de eneste med den geniale idag og haven var proppet som aldrig før. Ikke at det rørte os. Overhoved. Kærlighedsvæsnet fik hurtigt øje på en pige med ansigtmaling og mente bestemt at hun skulle prøve det. Well.. Altså have mine tanker om hvor vidt hendes numse ville blive siddende i stolen til, at hun var færdig malet. Men prøves skulle det da!

Wait.. Hun blev siddende. Numsen blev solidt plantet og hun rykkede sig ikke en meter. Den havde jeg ikke set komme! I øvrigt fløj hun rundt resten af dagen, Kærlighedsvæsnet var på et trylleslag forvandet til en meget glad sommerfugl og armene var hendes vinger. Cuteness overload! Det er ikke sidste gang i springer ud i ansigtmaling. Dog må jeg hurtigt indrømme, at det nok aldrig bliver mit speciale. Holder mig til neglelakker og outfits 😉

P.S. Det VAR en kamp at få hende i bad! Og har ikke nævnt ordet sommerfugl i flere dage for at undgå diskussionen 😉

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BIG NEWS!!! LYKKEN ER...