BIG NEWS!!! LYKKEN ER… – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
HVAD LAVEDE JEG PÅ MIN FØDSELSDAG?

BIG NEWS!!! LYKKEN ER…

boernehjoernestue-1sophia45mdr-4-680x453

Yaaaaaaas!!! Lykken er… når ens favorit interiør shop annoncere at de forhandler mit yndlings brand!! Jeg indrømmer det, jeg er vildt selektiv omkring mit hjem, indretningen og hvilke items jeg skal glo på hver eneste dag. Sådan er jeg. Take it or leave it! Jeg er firekantet, pisse irriterende og stædig som et æsel, særligt når det kommer til min oase og stedet jeg kalder hjem. Er i øvrigt vildt dårlig til rod og skrigende farver. UDOVER er jeg ganske sød. Det lover jeg.

Well.. BIG NEWS.. Moodings. Den shop hvor jeg ligger mine moneys når det kommer til interiør og indretnings detaljer i mit hjem, har netop annonceret at de forhandler By Lassen,. Måske lyder det ikke som noget særligt for dig. But seriously I’m a happy women! Jeg elsker Moodings, deres service, gratis levering og deres visuelle univers. På samme tid elsker jeg danske By Lassen, som jeg har en del af i mit hjem. De rene linjer tiltaler fuldstændig mit hjerte. Jeg har vitterligt optur! Juuuuhuuu <3

Pssssssst… mit næste køb er denne skønhed! SO PRETTY!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVAD LAVEDE JEG PÅ MIN FØDSELSDAG?