HVAD LAVEDE JEG PÅ MIN FØDSELSDAG? – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
DET HER LILLE PERFEKTE VÆSEN

HVAD LAVEDE JEG PÅ MIN FØDSELSDAG?

elephantsandants-1 elephantsandants-3

I gamle dage, gik jeg faktisk op i min fødselsdag. Det var MIN dag og ingen andres. Jeg blev nærmest ked af det, hvis jeg blev glemt og verden ikke drejede sig om et menneske. Mig. Well.. let’s be honest, den tid er simpelthen forsvundet. Jeg er åbenbart ( uden selv at opdage det ) blevet ekstremt voksen og måske på grænsen til at være tør. Så knas tør at jeg må indrømme min fødselsdag i år blev glemt. Et par dage før gik det op for mig. Shit! Har man så for travlt? Eller er jeg bare blevet så moden at jeg indrømmer verden ikke kun drejer sig om mig?

Hvad lavede jeg på min fødselsdag? Ja, det er faktisk dagens hovedenme. Det er pisse spændende, hvis jeg selv skal formulere det. Morgen var ikke med morgenmad på sengen, til gengæld lå jeg i ske med det vidunder som jeg kalder min datter. Yaaaas!! Hvis du har børn, fatter du det, hvis ikke så synes du jeg lyder møg kliche agtigt! Jeg mødte ind på kontoret, havde et interview efterfuldt af nogle billeder som jeg nok skal dele med dig. Så kom pigerne på arbejde med blomster og frugt. Mens mine smagsløg havde en lille fest, blev der sunget fødselsdagssang for mig og jeg drak rosé PÅ ARBEJDET!

Efterfølgende havde jeg et skønt besøg af Frederikke Egel og hendes cuteness, Elvia. Duften af baby. Ej men jøsses, hvis jeg havde en mand skulle der dælme laves baby’er. Elvira er alt for dejlig! Samme dag hostede Elephants and Ants et virkelig skønt event for Flexa i forbindelse med 3daysofdesign i København. Faktisk kan du se en video lige her. Advarelse: chancen for du bliver møg misundelse er der!

Min dag. Min fødselsdag. Blev afsluttet med en mindre familie komsammen. Mine forældre havde stået i køkkenet, hentet Kærlighedsvæsnet mens min søde onkel og tante kom forbi til lækkerier og vin. En ganske dejlig fødselsdag <3

Mit fødselsdags outfit var bestående af: Filippa k blazerSamsøe Samsøe shortsHafium loafers og Vero moda top :*

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET HER LILLE PERFEKTE VÆSEN