DET HER LILLE PERFEKTE VÆSEN – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
AT FÅ GARDEROBE PLADS I EN HERSKABSLEJLIGHED

DET HER LILLE PERFEKTE VÆSEN

img_4173 img_4174

Hvor blev tiden af? Hvornår blev den lille pige med alt for stort tøj pludselig 2 år gammel? Hvordan gik det hele så hurtigt? Når jeg sidder og kigger tilbage i mine gemmer, finder gamle billeder af Kærlighedsvæsnet og min kæmpe babybump, bliver jeg sgu rørt. Tænkt at det her lille perfekte væsen, som stadig er fuldkommen perfekt men også blevet så stor. Hun er ikke en baby, hun har holdninger om alt. Det store taleemne er dagens outfit. Vi er ofte uenige og nyder at hun stadig makker ret.

Tiden flyver men stadig husker jeg dårligt nok hverdagen før hende. Som så mange andre forældre vil sige, vores børn er det bedste i livet. Det lyder så kliche agtigt at sige, men det er så sandt!

Efter 2 år uden en fuld nattesøvn, efter en barsel, en graviditet, udfordringerne og glæderne, ville jeg gøre det hele igen og igen for hende. Vi forældre lyver når vi i de gode stunder siger at børn er pisse nemme. Nej, det er hårdt. Røv hårdt! But in the end of the day.. ville vi altid vælge de små til og aldrig fra.

Ind imellem når hun sover og jeg stirre på hende. Tænker jeg på, om hun mon er klar over hvor elsket hun er? Jeg håber hun vokser op og ved at hun er det bedste ved mig!

Stopper min romantisk pladre nu og cykler ned og henter skønheden <3

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AT FÅ GARDEROBE PLADS I EN HERSKABSLEJLIGHED