AT FÅ GARDEROBE PLADS I EN HERSKABSLEJLIGHED – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
DE ØJEBLIKKE SOM ER VORES

AT FÅ GARDEROBE PLADS I EN HERSKABSLEJLIGHED

signemorkebergsjostrom-13 signemorkebergsjostrom-11 signemorkebergsjostrom-2

I jagten på min makeover af soveværelset, gik det op for mig. At få garderobe plads i en herskabslejlighed, er dælme en jungle. Højt til loftet og stuk er virkelig smukt, men det betyder desværre at ingen garderobeskabe på normale mål passer. Overhoved. Med ønsket om at få mest muligt opbevaringsplads i mit soveværelse, fik jeg begravet mig i google. Min ven. Og jeg fandt frem til Garderobeeksperten. Skræddersyet garderobeløsninger! Nu vil jeg lige skynde mig at sige, dette er ikke betalt eller sponsoreret indlæg, blot en yderst tilfreds kunde!

Det lyder møg dyrt” var ærligtalt min første indskydelse, men kunne alligevel ikke slippe tanken. Som i de fleste Københavner lejligheder bygget i starten af 1900 tallet, tænkte de ikke garderobe og opbevaringsplads ind. I de tynde væg og enormt rummelig rum med masser charme findes der ikke mange muligheder. Eller gør der? Efter jeg modtog tilbudet fra Garderobeeksperten, kunne jeg ikke lad vær med at tænke mine tidligere valg var fuldkommen fjollede. Her stod jeg med et tilbud på et skræddersyet garderobe til en lille slat mere end de tidligere Ikea skabe. Wait… what.. Den er god nok! I sin tid, gave jeg noget ligende 13.000 for mine ikea skabe. Egentlig købte Kærlighedsvæsnet’s far og jeg flere Ikea skabe da vi flyttede til Nørrebro, så beløbet er en del højere. Og tilbudet fra Garderobeeksperten matchede næsten den pris. Hvor fjollet tror du jeg følte mig?

De kom ud og målte op, endda kom de også ud, samlede og satte garderoben op. Virkelig vigtigt for en alenemor som ikke er SÅ handy. Udover det, er der intet sket ved min stuk og jeg har fået mest mulig garderobe plads ud af rummet!  Jeg er fuldkommen vild med den service og det endelige resultat!

above-copenhagen-lookbook-released12

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE ØJEBLIKKE SOM ER VORES