DE ØJEBLIKKE SOM ER VORES – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
HEJ TORSDAG 💕

DE ØJEBLIKKE SOM ER VORES

signemorkebergsjostrom-3signemorkebergsjostrom-4

Reklame.

Ind i mellem er jeg i tvivl om mine gode råd er til jer eller til mig selv. At være forældre er stressende nok i sig selv, at være selvstændig erhvervsdrivende bosslady, gør kun selvforkælelsen vigtigere. Midt i hverdagens skal-opgaver, har det aldrig været vigtigere at huske sig selv. Én ud af mange ting, hvor jeg bør blive bedre!

Selvforkælelse, sindsro og afslapning. De øjeblikke som er vores. Vores alene. Her er vi ikke mødre, nogens kæreste eller chef. Vi er findes bare.. De øjeblikke er vigtige at prioritere.

Der går tid i mellem at jeg husker at forkæle mig selv. Ind imellem længe. I de travle perioder, når jeg er allermest hængt op. Når Kærlighedsvæsnet er faldet til ro og aften kun er min. Smutter jeg i bad. Et langt varmt bad. Øjeblikket hvor jeg ikke kan høre resten verden. Forstå mig ret, jeg elsker min travle hverdag, elsker at være selvstændig og aller mest elsker jeg at være mor. Men ind i mellem, er det dælme dejligt at trække stikket ud. Bare lidt. Bare et øjeblik.

I disse øjeblikke nyder jeg Weleda lidt ekstra. Nyder duften af lavendel som på mange måder minder mig om min barndom. Nyder harmonien. Weleda Lavender Creamy Body Wash er en let skummende sæbe, som ganske enkel er skøn. Med Weleda Lavender Relaxing Body Oil er de begge et fantastisk blandning til at løsne lidt op for indre spændinger og får kroppen til at slappe af. Et lille tip, lad din hud være fugtig inden du smøre olien på. På den måde absorberes olien hurtigere og du får allermest ud af oliens virkning.

Well.. Det er min fremgangsmåde i de ekstra travle perioder. Måske en reminder til at passe på dig selv eller et tip til at få ro i hverdagens stress og jag.

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HEJ TORSDAG 💕