HEJ TORSDAG 💕 – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
EJ MEN JEG GLEMMER ALT!

HEJ TORSDAG 💕

elephantsandants-15elephantsandants-16 elephantsandants-14

Hej torsdag 💕 Dig er jeg altså lidt pjattet med! Solen skinner og jeg er vel ikke den eneste som får en smule sommerkuller af det sindsyg lækre vejr? Det er simpelthen så dejligt at hoppe på jernhesten om morgen. Endnu federe er sommerfuglene i maven, når jeg bevæger mig ind til Elephants and Ants showroom. Må jo indrømme at mit andet hjem er i udvikling og jeg elsker det! Idag har pigerne ( Nana og Marie ) og jeg været forbi Flexa, hvor vi afholder influencers event i morgen. SÅ spændende! I øvrigt kan du selvfølgelig følge med på vores instagram story i morgen, hvor vi deler en masse fra eventet. I det hele taget deler vi enormt meget om kontor-livet, vores brands og de skønne besøg.

Desuden rocker jeg idag en super skøn sommer kjole fra By MarMar Copenhagen. Sort, klassisk og med et cool twist på ryggen. Det er jo lige mig 💕

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EJ MEN JEG GLEMMER ALT!