EJ MEN JEG GLEMMER ALT! – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
LAD NU BØRNENE BLENDE IND I HJEMMET

EJ MEN JEG GLEMMER ALT!

elephantsandants-3elephantsandants-2elephantsandants-1

Dagene flyver afsted og ind i mellem føles det sgu som om de smuldre mellem mine fingre. Forventningerne til dagens skal-opgaver hober sig op. Nok egentlig mine egne forventninger. Ej men jeg glemmer alt i øjeblikket, bare jeg ikke også glemmer mig selv. Wait… Did that just happen?! Ja, det gjorder det faktisk! Jeg har fødselsdag i fredag. Som i overmorgen!!! Og har ærligtalt smidt faktummet at jeg faktisk fylder år.. I FUCKING OVERMORGEN!! Har man så for travlt? Eller er ens egen fødselsdag bare blevet fuldstændig irrelevant siden.. Øh jeg blev mor?!

Well.. Jeg skal ikke brokke mig! Jeg elsker min lille PR baby, som vokser med lynets hastighed. Jeg nyder solen, morgenturen på jernhesten og at jeg er tusse-gammel er mere end okay. Altså bare rolig.. så gammel er jeg heller ikke, fylder 35 år. Mon ikke jeg skal finde mig mit snidt til at bælle en halv flaske vin i løbet af weekenden 😉

Vidste du forresten, at MarMar også laver super skønt kvinde tøj? Jo, den er god nok. Under navnet By MarMar Copenhagen finder du faktisk den selv samme fantastiske kvalitet, lækre snit og fede kreationer, præcis som vi kender fra børnekollektionerne. Idag har jeg rocket den her top og disse shorts, SÅ behageligt og lækkert! Jeg har stylet sættet med denne blazer.

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LAD NU BØRNENE BLENDE IND I HJEMMET