LAD NU BØRNENE BLENDE IND I HJEMMET – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
BOOSLADY OG ALENEMOR, HVORDAN? 7 TIPS TIL DIG!

LAD NU BØRNENE BLENDE IND I HJEMMET

signemorkebergsjostrom-41

Lad nu børnene blende ind i hjemmet! Lyder det som en løftet pegefinger? Vi er allesammen forskellige og vi er i vores gode ret til at indrette vores hjem på hver vores måde, opdrage vores børn som vi synes og leve vores liv uden løftede pegefingre. Jeg oplever desværre ind i mellem, en voksende tildens til ikke at have respekt for hinandens måder at være forældre på. I min optik, er det fuldstændig hul i hoved. Min manglende forståelse for behovet at ydre sig negativt, har fået mig til at være en smule provokerende i min titel af dette indlæg. Egentligt fordi jeg ikke mener, der er noget rigtigt og forkert i det at være forældre. Ja vist, man må ikke slå. Det er logik for burhøns. Men at jeg vælger at min datters interiør og legetøj blender ind i vores hjem, gør det mig til en dårlig mor? Gør det mig til at en dårlig mor, at mit barn skal rode op efter sig selv? At mit hjem ser nydeligt ud når vi forlader det om morgen? Det mener jeg jo ikke selv, ellers ville det jo ikke være sådan. Men nogle mener, at det er at fratage barnet sit legende univers af farver. At et virvar af legetøj på gulvet appellere til barnets fantasi. Jeg er ikke altid enig i disse udmeldelser, men har intet behov for at ydre min mening tydeligt. Dog føler jeg ærligtalt, at det er ganske i orden og mere til, at jeg vælger noget andet.

Ser du vi er ikke ens. Hverken du og jeg, eller resten af verden. Vi gør tingene forskelligt, vi opfatter anderledes og det er fuldstændig i orden at være uenige. Men behøver det blive som hakkene burhøns, hvor mødre kritisere hinanden fremfor at anderkende? Hvad gør din form, mere rigtig end min? Hvad gør dig til en bedre mor end mig?

Måske skulle vi huske hinanden på, att det faktisk er meget federe at rose og anderkende. Lærer vores børn det selvsamme. At være positive og at mennesker er forskellige!

 

above-copenhagen-lookbook-released12

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BOOSLADY OG ALENEMOR, HVORDAN? 7 TIPS TIL DIG!