2 ÅRS BØRNEFØDSELSDAG – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
GLÆDELIG MORS DAG

2 ÅRS BØRNEFØDSELSDAG

img_8048 signemorkebergsjostrom-35 signemorkebergsjostrom-19 signemorkebergsjostrom-15 signemorkebergsjostrom-13 signemorkebergsjostrom-12signemorkebergsjostrom-5 signemorkebergsjostrom-8 signemorkebergsjostrom-18 signemorkebergsjostrom-3 signemorkebergsjostrom-23 signemorkebergsjostrom-24 signemorkebergsjostrom-25 signemorkebergsjostrom-2signemorkebergsjostrom-33 signemorkebergsjostrom-31 signemorkebergsjostrom-6 signemorkebergsjostrom-34 signemorkebergsjostrom-27 signemorkebergsjostrom-28 signemorkebergsjostrom-29 signemorkebergsjostrom-21

I samarbejde med Jollyroom.

Weekendens 2 års børnefødselsdag fyldte en stor del af mine sociale medier. Naturligvis er det kun på sin plads at dele et indlæg om ideerne bag og eftermiddagens fest i børnehøjde. Trods jeg svor at jeg ville tag den en smule med ro i år, så holdte det løfte overhoved ikke. Jeg gik all-in som aldrig før, men Kærlighedsvæsnet fortjente at blive fejret til UG. Mon jeg vinder prisen for årets mor i år?

Som den første sætning, indikere lavede jeg et samarbejde med Jollyroom i forhold til Kærlighedsvæsnet’s fødselsdag. De har altså bare nogle skønne ting, som går direkte ind i alle børns hjerter. For mig var det vigtigt, at der blev lagt op til leg og rummelighed. Med en smule held kunne jeg måske selv nyde et glas rosé oven i hatten 😉 Farverne var som du kan se til den lyserøde side, pink lovers. Tip; Hvordan underholder man en håndfuld tumlinger i et par timer? Naturligvis med en lille rutsjebane og gyngehest fra Little Tikes, et flot dukkehus og et skønt legetelt fra Cloudberry Castle og Woodlii Bord- og Bænkesæt med Parasol er det fantastisk overraskende nemt at få tid til rosé og voksen tid.

Det fedeste ved hele dagen, var at se mit barns øjne, da jeg åbnede døren til showroomet. Det var vitterligt alt arbejdet værd. Hun jublede af lykke og mit mor-hjerte smeltede! Den smukke kage og de lækre hjemmelavet flødeboller bestilte jeg fra Miss Calkewalker. Hun er virkelig god og dygtig! I øvrigt er hun alenemor ligesom mig. Jeg elsker kreative, selvstændig og pisse seje alenemødre! <3

above-copenhagen-lookbook-released12

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLÆDELIG MORS DAG