GLÆDELIG MORS DAG – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
SKRU NED FOR FORVENTNINGERNE MOR!

GLÆDELIG MORS DAG

singlemoms

Glædelig mors dag!
Før jeg begynder en lang prædiken om single mødre, så lad mig hellere slå det fast hurtigt. Alle mødre er pisse seje! Nu er den eneste mor-tilværelse jeg kender til, er den single mom version. Dén kan jeg relatere til, den kan jeg mærke og lige præcis mine med-single moms fortjener sat’me meget ros for deres arbejde. Ros er ikke ligefrem noget vi får hverdag. Anderkendelsen kommer igennem at se vores børn blive formet til pragtfulde menneske. De små lykkeglimt får vi fra kram, kys og et lykkeligt barn.

Single moms: I er outstanding og gør det vanvittigt godt! <3

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKRU NED FOR FORVENTNINGERNE MOR!