FAVORITTER OG TOILET DETALJER – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
DET ER JO BARE IKKE RART

FAVORITTER OG TOILET DETALJER

signemorkebergsjostrom-18 signemorkebergsjostrom-19 signemorkebergsjostrom-20

Vores kontor ligger omkring 3 km fra mit hjem. Det er ikke langt væk. Det er en ret hurtig tur på jernhesten om morgen. 12 min inklusiv lyskryds og andre cyklister. Kontoret er en forlængelse af mit hjem, et hjerterum hvor passionen flyver højt og selvfølgelig slæber jeg personlige ting med. Idag deler jeg favoritter og toilet detaljer direkte fra Elephants and Ants showroom.

Som du måske har set på instagram, har vi teamet op med Bloomingville i vores indretning. Personligt elsker jeg deres produkter, som appellere fuldstændig til min nordiske smag. Hvilket naturligvis også går igen på kontoret. Hylden på toilettet og den hvide krukke er fra brandet og de er simpelthen så fine! Pink Molecule fra Zarkoperfume, er en af mine absolutte favoritter. Duften er frisk og virkelig lækker. Love it! Efter en tur på jernhesten, især på de varmere dage, er det dejligt at kunne dufte skønt hele dagen. Blomsten har jeg købt på Nemlig.com, med skjuler for det ikke skal være løgn.

Det var de favoritter og toilet detaljer for idag, jeg håber du kunne lide dem 🙂

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET ER JO BARE IKKE RART