DET ER JO BARE IKKE RART – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
HUSKER DU SOLCREME TIL DIT BARN?

DET ER JO BARE IKKE RART

signemorkebergsjostrom-18

Det sker ikke tit, men NÅR det sker er det virkelig svært ved at slippe dét i løbet af dagen. Ønsket om at være en skide god mor, brister bare lidt mens øv følelsen vokser. Det er jo bare ikke rart! At sætte sig på jernhesten, efter at have afleveret et grædende barn.  Som ringe i vandet, påvirker det altså dagen. Og ja ja jeg ved godt, at hun er helt okay 5 min efter. But still! Jeg synes ærligtalt det er pisse ubehageligt!

Kærlighedsvæsnet går i en virkelig god institution. Hun er glad for pædagogerne, glad for hendes venner. Hun er hermed også en af de store på stuen. Jeg husker tilbage til tiden vuggestue jagten.og følelsen af at finde en god institution i storbyen er lidt som at finde en nål i en høstak. Jeg stod palle alene med valget og var bange for at vælge forkert! Husker tydeligt det første besøg på hendes stue og de vanvittige tanker vuggestuestarten. Da jeg første gang skulle gå fra hende og hun sødt vinkede farvel og jeg græd hele vejen hjem. Separationsangsten har altid mere været mit problem frem for hendes. Siden da er vi vokset. Begge to. Det er vel bare en mor ting, vi skal også lære at give lidt slip. Babysteps.

Idag har Kærlighedsvæsnet en off-day og det stinker!

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HUSKER DU SOLCREME TIL DIT BARN?