HUSKER DU SOLCREME TIL DIT BARN? – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
VAND ER JO PISSE SUNDT

HUSKER DU SOLCREME TIL DIT BARN?

signemorkebergsjostrom-8 signemorkebergsjostrom-6 signemorkebergsjostrom-3 signemorkebergsjostrom-2 signemorkebergsjostrom-1

Reklame.

Solens smukke stråler titter frem, weekendens temperature melder over de 20 grader. Ingen af os klager, det er jo fuldkommen fantastisk! Men husker du solcreme til dit barn? Det er vigtigt, at dit barn er beskyttet. Også selv om solen kun lige titter frem i det milde vejr. Børn er ekstra sarte overfor solens skadelige UV-stråling. Faktisk er det også gældende for de fleste af os andre. Som tommelfingerregel, skal vi være ekstra opmærksomme til midt 30’erne! Vi har en hurtigere celledeling end voksne og modne mennesker.  Ekko: Vi er mere påvirklige overfor kræft, særligt hud- og modermærkekræft. Min mor har haft modermærkekræft og er ærligtalt super bange for at dét!

Weleda, som jeg elsker og har brugt siden min graviditet, har lanceret naturlige solprodukter til børn. Yaaaaas!! Mellem os to og alle andre som læser min lille blog, så bruger jeg faktisk Kærlighedsvæsnet’s produkter. Er pjattet med at smide naturlige produkter i mit fjæs! Lad os være ærlige, produkter til børn er bare dét mere rene og jeg er en sucker for det! Anyway Weleda’s Edelweiss Baby & Kids Sunscreen, er ikke kun en økologisk certificeret og dermatologisk testet solserie men beskytter også hudens overfalde, som reflekterer UVA- og UVB-stråling. Edelweiss virker som en antioxidant mens solsikkeolie og kokosolie giver næring og fugtbevarende. Solserien er ikke en fedtet solcreme. Den absorberes virkelig hurtig i huden, er vandfast og duftfri. Det lyder ikke dårligt vel? Følelsen af at smøre sit barn ( og sig selv ) med noget rigtig lækkert, er bare pisse dejlig! De er kommet med faktor 30 og faktor 50. Kærlighedsvæsnet smøre sig selv ind i faktor 50 og jeg nupper fakta 30. Vel og mærket hver morgen!

Find Weleda’s Edelweiss Baby & Kids Sunscreen serie lige her. 

above-copenhagen-lookbook-released12

2 kommentarer

  • Jeg er selvsagt hysterisk med solbeskyttelse 😀
    Ej… men husker det dog. Mine børn hader solcreme, så hjemme ved os er det solstiften, der bliver brugt.

    Men fedt du lige bringer emnet på banen. Særligt aktuelt de her dage

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VAND ER JO PISSE SUNDT