VAND ER JO PISSE SUNDT – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
NEJ HATTEN OG TRODSALDER

VAND ER JO PISSE SUNDT

signemorkebergsjostrom-12 signemorkebergsjostrom-14 signemorkebergsjostrom-16 signemorkebergsjostrom-6 signemorkebergsjostrom-3signemorkebergsjostrom-1

Reklame.

Vand er jo pisse sundt! At forvandle postevand til læskedrikke er endnu bedre! En gammel flamme er blusset op i hjemmet, desuden også på kontoret. Kæreste Sodastream, jeg har savnet dig! Min eneste udfordring; At vælge kun én smag af gangen!!

Jeg skal ærligt indrømme, at jeg er en sodavands-elskende kvinde. I øvrigt lyver jeg jævnligt for mit 2 årige barn, som lykkeligt hopper på at indenholdet i mors kop simpelthen er kaffe. Javist er der bobler og farven lyserød toppet med bær, but still.. Kaffe! Ofte tænker jeg på, at den kaffe-forklaring holder sgu nok ikke længe, do lyver jeg alligevel og drikker jo desuden også bare vand.

Vand er sundt. Vand er vigtigt. Faktisk alt afgørende for vores krop og sind fungere. Vand er bare ikke altid det sjoveste, mest smagfulde eller delikate at sluge. Virkelig ingen stor fest i munden. En dum vane, er at lave en ekstra kop latte når tørsten melder sin ankomst. I know. But single mom remember?! Den store undskyldning, særligt overfor mig selv, I f* need my coffee! I et udemærket og passioneret forsøg på at ændre en virkelig dårlig mor-vane, har jeg skåret kaffen ned til 3-4 kopper om dagen og taget min Sodastream i brug. Det går faktisk overraskende nemt! Desuden har Sodastream lavet nye DWS-flasker, som kan smides i opvaskeren. Virkelig lækkert og tidsbesparende! I øvrigt har bruger jeg denne maskine, den er intet mindre end fantastisk. Hvis du efter ovenstående skulle være i tvivl om jeg er SodaStream fan, så er svaret et kæmpe JA!

En lille ekstra sidebemærkning, inden jeg slutter af for idag. Som du ved, indtager jeg ikke sukker. Heldigvis har Sodastrem et hav af Zeros og sukkerfrie varianter. Mine favoritter er: Classic Lemon Lime sugar free, Zeros Pineapple Grapefruit og Zeros Strawberry watermelon. Really delicious! 🙂

 Hos Elephants and Ants nyder vi også de dejlige drikke! Yaaaas :*

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEJ HATTEN OG TRODSALDER