NEJ HATTEN OG TRODSALDER – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
OBS. EN KÆRLIGHEDSERKLÆRING ER UNDER OPSEJLING

NEJ HATTEN OG TRODSALDER

signemorkebergsjostrom-2signemorkebergsjostrom-1signemorkebergsjostrom-4signemorkebergsjostrom-3Jeg må indrømme, at det ind imellem kan være med tungen lige i munden at opdrage et 2 årige barn. Flitsbue-reaktionen er nu skiftet ud med en skrigende tumling som løber ind på hendes værelse mens døren bliver smækket. Vel og mærket mens der bliver råbt “Mor dum“. Måbende ser jeg til og det går op for mig, at hun tilsyndeladende har arvet mit temperament. Lad mig være ærlig, det er ikke lille! Nej hatten og trodsalderen. Ja, jeg ved godt det kaldes for selvstændighedsalderen. But..

Kærlighedsvæsnet tuller rundt og er i fuld gang med den vildeste udvikling. Lykkeligt som jeg troede, at nej hatten var en kortere periode. Må jeg bare erkende, at perioden vare ved og desuden også tager til. Trods hendes snart 2 år, så er hun en meget teenager-ligende lille pige som bestemt ikke har et problem med at sige til og fra. Faktisk brugte jeg en times tid i mandags, på at finde tøj til skønheden. Ingen kjoler, nederdele eller alt andet i hendes klædeskab passede damen. Vent… Det lyder overraskende genkendeligt. Well, jeg er også hendes mor 😉

Det sjoveste ved at være forældre, er at så snart barnet smiler, krammer og kysser er alt andet ligesom bare ligegyldigt. Ens lille nuttede mus ( som for et øjeblik siden var den vildeste skrigeballon ) er igen bare dét dejligste på jorden. Når det er sagt, er der sat’me ikke andre, som skulle have den opførelse og tro at det var glemt efter et kys og kram. Åh de kæreste børn <3

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OBS. EN KÆRLIGHEDSERKLÆRING ER UNDER OPSEJLING