BLOMSTER GØR MIG SÅ GLAD – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
20 LIGEGYLDIGE FACTS OM MIG

BLOMSTER GØR MIG SÅ GLAD

elephantsandants-6elephantsandants-1 elephantsandants-2 elephantsandants-3 elephantsandants-4 elephantsandants-5 elephantsandants-7 elephantsandants-8 elephantsandants-9 elephantsandants-10 elephantsandants-11elephantsandants-15

Reklame.

Jeg indrømmer det blankt, det går direkte i mit hjerte. Den håbløse romantiker, som er godt gemt inden i mig, jubler af glæde når jeg i ny og næ får blomster. Jeg er en sucker! Blomster gør mig så glad. På Elephants and Ants kontor er det én af de ting, som jeg prioritere højt. Blomster! Smukke smukke blomster, som hverdag giver glæde og fryd for øjet. Særligt er jeg virkelig vild med blomsterne fra Queen, som holder mindst 3 uger. Ja, den er god nok mindst 3 uger! Det gør hverdagen lige nemmere og ikke mindst kontorlivet lidt smukkere. Jeg nyder at min jernhest og jeg ikke skal slæbe blomster med på arbejdet hver evige eneste mandag. At jeg kan låse mig ind, åbne døren og at blomsterne er akkurat ligeså smukke som sidste fredag. Det må jeg bare indrømme, er en af livet små glæder!

Jeg bliver simpelthen nød til, at dele det her tip med dig. Queen har lavet en abonnement service, hvor man ikke engang behøver at huske at bestille blomster hver mdr. De kommer såment bare ind af døren. Det er jeg dælme pjattet med! Hvilket var én af mange grunde til, at jeg kontaktede Queen i forhold til Elephants and Ants.

Hos Elephants and Ants har vi i øjeblikket, to af disse buketter stående. Jeg har opdelt dem lidt, så de både pynter på vores bord, toilettet og rundt i vores lokaler. Buketterne er kæmpe store og smukke! Ærligtalt, synes jeg 229kr er en virkelig god pris, med en holdbarhed på mindst 3 uger er det nærmest en besparelse for en blomster-glad kvinde som jeg.

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20 LIGEGYLDIGE FACTS OM MIG