DET VAR SGU BARE AKAVET – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
ET LILLE KIG IND I MIT ANDET HJEM

DET VAR SGU BARE AKAVET

signemorkebergsjostrom-100I går eftermiddag mens jeg sad på jernhesten med snuden mod Elmegade. I øvrigt med Nana i røret hele vejen. Havde jeg ikke lige forudset at skulle stå i en halv akavet situation splitterravende Kong Hans. Altså den splitterravende Kong Hans version med tilsvarende, havde jeg nu forventet. Da jeg lykkeligt havde booket en spray tan tid hos Tanning Danmark. Idag skal jeg til Danish beauty Award og lidt lækker tan gør bare underværker. For alle. Tanning Danmark, er det eneste sted jeg booker for en spray tan. De er bare de bedste i København og har det mest geniale booking system. Let, enkelt og et flot resultat.

 Jeg kom ind i lokalerne hos Elise hudpleje, hvor Tanning Danmark også tilbyder Tanning. Og en sød smilende, lidt bekendt pige tager imod mig. Mens jeg tager tøjet af, forsøger jeg at huske på hvor det nu er jeg kender hende fra. Hun er bekendt. Virkelig bekendt. Tankemyller, blottede tidligere-amme-byster, en mormor trusse der med nød og næppe skjuler menstruation bleen bindet og det maveskind som jeg stadig ikke har fået trænet op. Det flatterne øjeblik, hvor det går op for mig hvem hun er! Jeg står simpelthen splitterravende Kong Hans foran en pige som Kærlighedsvæsnet’s far kender. I øvrigt også har boet med! Et øjeblik lukkede jeg øjnene i håb om jeg tog fuldkommen fejl. Ved nærmere eftertanke kunne jeg jo også have holdt min kæft. Spørgsmålet kom bare ud af mig. Hvad hedder du? 

Jeg tog ikke fuldkommen fejl. Nøj hvor jeg dog ville ønske, at i det øjeblik var jeg fuldkommen trænet og pisse fit. Selverkendelse: I’m so not! Well, hun er virkelig sød, professionel og resultatet af min tanning er vildt flot – det var sgu bare akavet! Men nu er jeg ready til Danish beauty award og ikke en bleg fed dansker 😉

I øvrigt kan du følge aften til Danish beauty award på insta :*

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET LILLE KIG IND I MIT ANDET HJEM