ET LILLE KIG IND I MIT ANDET HJEM - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
LAD OS HYLDE SEJE BEDSTEFORÆLDRE!!

ET LILLE KIG IND I MIT ANDET HJEM

signemorkebergsjostrom-3 signemorkebergsjostrom-4 signemorkebergsjostrom-2 signemorkebergsjostrom-7 signemorkebergsjostrom-1 signemorkebergsjostrom-6 signemorkebergsjostrom-9

Et lille kig ind i mit andet hjem eller med rettere ord: Velkommen til Elephants and Ants <3
Hvis du har fulgt lidt med på sidelinjen er du ikke i tvivl om, at jeg taler om min PR-baby. Jeg har været så heldig, at få fingerne i de smukkeste lokaler i indre by. Og jeg mener vitterligt de smukkeste lokaler! Idag viser jeg en lille bid, fordi vores oase faktisk indenholder 3 yderligere rum end de ovenstående billeder. Jeg vil naturligvis give dig en rigtig apartment tour, når vi lige falder helt på plads. Men midt i den dybe forelskelse og sommerfuglene i maven, kunne jeg dog ikke styre mig. Måtte blot vise dig en lille smule. Hellere det end intet ik? 🙂

Den spæde ide som satte sine frø i mit iværksætter hjerte i efteråret, spirrede sig hurtigt til handling. Det giver så god mening når jeg siger det højt. At samle mine passioner under en paraply. Intet andet giver mere mening vel? Jeg er stolt. Head over heels stolt! Elephants and Ants repræsentere 4 enormt seje og lækre brands. Flere på vej. Jeg kan ikke få armene ned og glæder mig sindsygt meget til at dele processen med dig.

Idag vil jeg ikke formulere den lange roman, som jeg har på min to-do-list. Behovet er at visuelt vise dig, hvor min popo er solidt plantet hverdag 😉 I øvrigt, har jeg teamet op med skønne Bloomingville. Vi kan hurtigt blive enige om, at deres interiør er perfekte ind i vores rammer. Elsker det!

Pretty pretty <3

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LAD OS HYLDE SEJE BEDSTEFORÆLDRE!!