LAD OS HYLDE SEJE BEDSTEFORÆLDRE!! - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
MAKEOVER AF SOVEVÆRELSET + RABATKODE

LAD OS HYLDE SEJE BEDSTEFORÆLDRE!!

signemorkebergsjostrom-4signemorkebergsjostrom-13 signemorkebergsjostrom-7 signemorkebergsjostrom-9 signemorkebergsjostrom-10

Morfar, findes der noget bedre? I Kærlighedsvæsnet’s optik, kan morfar med nød og næppe blive overhandlet af Taija ( min hund ) og tildels en is på én god dag. Alt andet ( mig inkluderet ) er ikke at foretrække, hvis morfar er i nærheden. Hun er SÅ vild med morfar! Faktisk så vild, at når vi FaceTimer med mine forældre. Hvilket vi gør hver morgen. Siger hun oftes “Nej”, hvis min mor dukker op først. Konklusion: Morfar er den bedste! Han kommer jævnligt og passer. Det er ham som børster tænder, affodre og putter skønheden, når hendes mor har brug for voksentid. Det var således også ham, som lykkeligt åbnede Morfars-vuggestue, da vi havde en pladsmangel-krise i forbindelse med vuggestuestart. I øjeblikket lærer morfar Kærlighedsvæsnet at spille på hendes nye Vilac klaver. Juhuuu! De to er som to potter vand og ærligtalt jeg elsker det!!

Relationen til ens forældre, ændre sig virkelig meget når man pludselig bliver forældre selv. Som du ved, flyttede jeg troligt hjem i Kærlighedsvæsnet’s 2 første leve måneder. Relationen bliver en ny, en bedre, et mere “voksen til voksen” forhold. En nyopfundne respekt og iøvrigt også opfattelsen af de gamle ved alt om alt. Ind imellem endda mere end google. Mine forældre har da gjort et fabelagtigt arbejde, hvis jeg altså selv skal sige det 😉 Og lad os være ærlige, det med børn er dælme ligeså hårdt, som det er dejligt. Konklusion: De er sgu altså seje! Well. Mit forhold til min far, har i den grad udviklet sig. Jeg har ikke altid været daddy’s little girl, mere mommy kind of girl. Min datter er til gengæld morfars pige, helt igennem. I takt med deres relation, har vores også udviklet sig enormt meget. Det er så fedt at være vidne til hvordan ens forældre bare skam-elsker ens lille vidunder. Hvordan kan man ikke være head over heels vild med dét koncept? Mit forhold til min farmor og farfar var vitterligt tæt og jeg nyder at min datter nu har samme bånd til hendes mormor og morfar.

Lad os hylde seje bedsteforældre!! Vi elsker jer fan’me!
Tak for jer <3

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAKEOVER AF SOVEVÆRELSET + RABATKODE