MAKEOVER AF SOVEVÆRELSET + RABATKODE – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
LILLE KÆRLIGHEDSVÆSEN

MAKEOVER AF SOVEVÆRELSET + RABATKODE

signemorkebergsjostrom-17 signemorkebergsjostrom-5 signemorkebergsjostrom-14 signemorkebergsjostrom-16 signemorkebergsjostrom-15 signemorkebergsjostrom-11 signemorkebergsjostrom-12 signemorkebergsjostrom-13 signemorkebergsjostrom-6 signemorkebergsjostrom-7 signemorkebergsjostrom-8 signemorkebergsjostrom-1 signemorkebergsjostrom-2 signemorkebergsjostrom-3 signemorkebergsjostrom-4

Reklame for Jotex.

Jeg har simpelthen været så spændt på at vise dig det færdige resultat. Eller næsten det færdige resultat. Der mangler lidt. Bliver man nogensinde helt færdig? Well.. En makeover af soveværelset som jeg har lavet i samarbejde med Jotex. Jeg elsker mit nye soveværelse, som med et trylleslag ligner et rigtig soveværelse. Forstå mig ret, før var der ganske vist både en seng og skabe. But that was it! Der er en himmel til forskel fra før og efter. Nu har rummet fået personlighed, nærvær i rolige omgivelser og en god portion hygge. For en god ordens skyld, smider jeg lige et før billede ind:

sove

Vi kan hurtigt blive enige om, at mit nye soveværelse er så meget lækre ik? Det er faktisk lidt utroligt, at det er det samme rum. Jeg har aldrig været den store fortaler af Feng Shui, har altid tænkt det var lidt fjollet. No offence! Men jeg må indrømme, at jeg egentlig er begyndt at sove bedre. Måske fordi sengen er rykket? Hvis der er én ting, som er vanvittigt vigtigt for os småbørns forældre, er det vores søvn. Den er alt afgørende for at fungere optimalt. For mig handler det om struktur og faste sovetider. Også for mig vel og mærket. Jeg har virkelig fundet meget ro i mit nye soveværelse og det er makeover-kampen værd!

I rummet finder du disse nye smukke gardiner. Nu er mit barn en vaskeægte tumling, så har bundet dem op for at hun ikke hiver for meget i dem. Smart! Sengetøj, pudeekstra store hovedpuder og betræk + matchede pyntepude + betræk som ikke blot er en drøm at sove i men giver sengen et hotel-look-a-like. Den skønne stol var egentlig tænkt til aftenlæsning med Kærlighedsvæsnet eller til at smide tøjet på, når man skal i seng. Men synes den er fantastisk blot til udstilling i rummet. Sammen med det fine gulvtæppe bliver oasen et roligt og hjertevarmt sted. Iøvrigt er min trætte fødder så glad for tæppet. For at fokusere på de grønne toner, har jeg smidt en plante i denne kurv, som står på gulvet. Spejlet som både er klassisk og unikt i ét! Det skal op på væggen, men skal lige finde en stærk mand som kan få det op 😉 Sidst men bestemt ikke mindst, denne vægdekoration er virkelig skøn. Synes den er så fin på væggen! Desuden har jeg fået lov til at dele en rabatkode med dig, hvor du får 20% på hele deres shopJOTEX20 (i perioden 19/03 – 20/04).

Jotex er en super skøn inspirations kilde, hvis du, ligesom jeg, står og mangler en makeover eller blot enkelte ting. Personligt er jeg blevet en Jotex-fan efter dette samarbejde. Især fordi kvaliteten er fuldkommen skøn, udvalget er lækkert og prisen er til at betale. Det er 3 vigtige ting, især som forældre og i højere grad som alenemor. Det koster ikke en halv bondegård, at give et rum et frisk pust og i øvrigt har Jotex virkelig smukke børnemøbler. Jeg ville elske, at eje denne børnesofa. Genial til stuen-hygge! Måske burde der komme en mindre makeover af stuen, i nærmere fremtid <3

Om ikke andet har jeg fundet lidt favoritter og de ting jeg kigger på i øjeblikket. Tror egentlig ikke rigtig man nogensinde bliver færdig med at forme sit hjem. I takt med vi udvikler os som mennesker, udvikler vores oase sig. Hvilket er en ganske naturlig process.

jotex

Jeg kigger pt. på denne sofa, dette skab, denne store krukke, disse opbevaringsbokse, dette sofabord, denne børnesofa og denne lampe. Synes hvert produkt har vanvittig meget charme! Heldigvis har jeg jo den lækre rabatkode ( JOTEX20 (i perioden 19/03 – 20/04) ) Yaaaay!

Som afslutning, vil jeg igen sige at jeg er SÅ glad for mit nye soveværelse! Det er intet mindre end fantastisk <3 Tak for du følger med!

above-copenhagen-lookbook-released12

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LILLE KÆRLIGHEDSVÆSEN