LILLE KÆRLIGHEDSVÆSEN – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
KHLOÉ KARDASHIAN, TRISTIAN, THE SKANKY ASS HOES OG EN LILLE NYFØDT

LILLE KÆRLIGHEDSVÆSEN

signemorkebergsjostrom-8 signemorkebergsjostrom-9

Det glade lille Kærlighedsvæsen. Hun er så højt elsket! I øvrigt har hun snart fødselsdag. Tænk at min datter fylder 2 år om et øjeblik. Hun er blevet så stor. Ihvertfald i mine øjne. Desuden husker jeg den 11 maj utrolig tydeligt. Den dag som resten af mit liv vil være indprentet i mit indre. Den dag, jeg første gang hørte hendes gråd, mærkede hendes berøring og kyssede hendes pande. Alt for nu, virker som det mest naturlige i hele verden. Det er da lidt pudsigt, hvordan jeg nærmest ikke husker livet før jeg blev mor. Tænker, at jeg må have haft enormt meget tid. Well.. nu bliver hun 2 år og hendes mor er pavestolt!

En morgen uden at blive vækket af alarmen klokker, en stille morgen hvor både mor og barn er veludhvilet og friske. Den hjemmelige hygge, uden hverdagens stress og jag. Friske boller, smoothies og tegnefilm. Præcis som da jeg selv var barn. Desuden er det købe boller, bliver aldrig spelt-mor-sej! Kærlighedsvæsnet befinder sig i øjeblikket hos sin far, mens min popo er på Læderstræde. Elephants and Ants kontor og showroom. Solen skinner og man kan kun blive en glad i låget. Jeg har dælme svunget støvsugeren og gulvmoppen her i formiddag. Showroomet står snorlige til mandag morgen. Vigtigt! Jeg skal ærlig sige, at dette er ikke sådan jeg ser mig selv tilbringe hver lørdag. Har nok lidt forårskuller 😉

I øvrigt, er jeg blevet meget glad for Mini A Ture’s pyjamas sæt. Det er ikke kun lækkert, skide god kvalitet, skønt at sove i men også virkelig pretty pretty! Min erfaring er lidt, at nattøj hurtigt bliver skiftet ud og bliver slidt. Jeg har svært på jagt efter pyjamas’er som holder lidt længere, uden at blive triste og misfarvet. Mini A Ture’s pyjamas sæt kan varmt anbefales!

Well… Nu vil jeg stikke snuden hjem og slange mig på sofaen ind til Kærlighedsvæsnet kommer hjem. JOKE! Jeg har en kæmpe bunke vasketøj, skal handle og svinge endnu en støvsuger 😉

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KHLOÉ KARDASHIAN, TRISTIAN, THE SKANKY ASS HOES OG EN LILLE NYFØDT