KHLOÉ KARDASHIAN, TRISTIAN, THE SKANKY ASS HOES OG EN LILLE NYFØDT – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
JUHUUU VI ER ONLINE

KHLOÉ KARDASHIAN, TRISTIAN, THE SKANKY ASS HOES OG EN LILLE NYFØDT

signemorkebergsjostrom-2

Jeg forstår hende. Jeg forstår hende virkelig godt. Det er nærmest umuligt ikke, at være faldet over shitstormen omkring Khloé Kardashian, Tristan, the skanky ass hoes og en nyfødt. Det får mit blod til at koge helt over!! Hvilket velfungerende menneske, kan nogensinde finde på at være så shitty?! Hvilken mand, behandler sin gravide kæreste som shit? Wait a minute.. Lyder hendes realitet er ikke skræmmende bekendt? Jeg kan vitterligt mærke opkastet i min mund.

En far som skrider fra hospitaler, familien ved hendes side, en fødsel, en lille nyfødt pige i armene og den kæmpe omvæltning som følger med. Midt i orkanens øje fortjener ingen nybagte mødre eller børn at være! Mit hjerte bløder for Koko. Inderligt. Som nybagt mor er man blottet som aldrig før. At tag stilling til andet end sit barn og sin nye rolle er fysisk umuligt. Virkelig! Om det så gælder om, at tag stilling til det forhold man befinder sig i, er direkte lort. Så er det ikke tidspunktet. Der er bare ikke plads. Overskud. Energi til at takle det. Ikke nu. Ikke i dét øjeblik.

Hvor jeg dog kan relatere til hende, men jeg ved også at styrken kommer tilbage. Langsomt men sikkert. At blive mor, er den største livsændring. Ever. På mystisk vis, lukker man ganske enkel øjnene for alt andet. Man skaber en boble omkring sit barn. Instinktiv beskytter man sit barn. Det værste er egentlig, at det øjeblik som burde være ens lykkeligste øjeblik, også indvolvere smerte, svigt og lort. Dét øjeblik af den rene lykke, bliver taget fra en. Sådan burde det jo ikke være! Dét er det som gør allermest ondt, når man sidder på den anden side af ens shitstorm. Bitter? Man kan blive en smule bitter. Ja. Alt andet er nærmest muligt og uundgåelig. Så, lad os være enige om. Han er ikke tilgivet. Det er ikke glemt. Hun er bare igang med at finde fodfæste igen. Hun sætter sit barns behov, over hendes egne. Hvilken enhver anden mor, som har stået i den situation.

Just saying! Kærlighed til Khloé <3

above-copenhagen-lookbook-released12

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JUHUUU VI ER ONLINE